Srbsko, Černá Hora přechody - všude je chtěli vidět. Hlavně na hranicích mezi EU a zbytkem světa. Ovšem troufal bych si projet na zalaminovaný sken. Poslat mejlem skeny, vystřihat a někde nechat zalaminovat by mohlo pomoct.
Ale asi taky záleží na ksi chtu, náladě, kostelaci hvězd.......já měl prostě smůlu a ukazoval pomalu i očkovací průkaz.
Upravil Medik dne 30.05.2014 15:32
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Co jsme zatím my jezdili, tak já ukazoval jen v Maďarsku (moc mě to u toho národu nepřekvapilo). A tam chtěl i zelenou kartu. Docela úsměvné, když hned první auta, která jsme potkali na jejich území by neprošla STK a sotva jim držely dveře...
MAKO napsal:
Dá, projel jsem: HU, RO, AL, ČH, Bul, bez řidičáku a bez technický :-)
Dobřeeeee...
Upravil xHackerM dne 30.05.2014 15:46
Já se jednou podíval do Německa s ČZ 75 pod sedačkou spolujezdce a naštěstí na to přišel až nazpátek v Čechách, opomenul jsem jí vyndat po návštěvě střelnice den předtím.
Tím jsem chtěl říct, že můžeš jet bez papírů, ožralý...jen tě nesmí chytit..
Černá Hora,Makedonie a speciálně Albánie chtějí techničák i zelenou kartu...bacha bez tý tam ani nejezdiPojištění u nich je strašně drahý.Albánci si ještě všechno na hranicích ofotí a při výjezdu kontrolují.Zas na druhou stranu alkohol tam nikoho nezajímá teda pokud se nic nestane.Jediná Bosna techničák nikdy nechtěla vidět.
Jezdím balkán už léta a pořád je to všude stejný.