Ježku, zkus jinej web, tady těch študáků moc nebude. Mrkni někam na matfyz, ćvut..... A pokud chce kamarád v podstatě "tapetu" jen s pár odkazama, tak si to udělá i sám. Jsou na to programy pro amatéry.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Labus01 napsal:
Proc myslíš? Já s tim mám dobrý zkušenosti... web se snadno udržuje a vypadá moderne. Jedina nevýhoda je ze musíš pečlivěji vybírat hosting.
Já jsem tak všeobecně proti těm WordPresům a podobným věcěm, teď jsem kámošovy předělal stránky z WP na mouodlehčenou verzi a načítají se 4x rychleji..
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Jo, trvá to, o tom žádný diskuze nevedu, i když tady jsme u toho výběru hostingu ale na druhou stranu, uživatel si je může rychle upravit sám a nemusí čekat az se "webmastr " probudí...
Labus01 napsal:
Proc myslíš? Já s tim mám dobrý zkušenosti... web se snadno udržuje a vypadá moderne. Jedina nevýhoda je ze musíš pečlivěji vybírat hosting.
Já jsem tak všeobecně proti těm WordPresům a podobným věcěm, teď jsem kámošovy předělal stránky z WP na mouodlehčenou verzi a načítají se 4x rychleji..
Hlavně se to musí hlídat-aktualizovat atd. A dávat si bacha na noname dolňky...
Pokud se to udržuje, je to super systém. Ale jestli je to fakt jenom na zveřejnění statických neměnných info, tak je to zbytečný kalibr.