Pani chcel by som si dat jeden predlženy romanticky vikend na severe chorvatska najradšej z ohľadom na vzdialenost mi vyhovuje Senj, ale problem je že to tam vobec akosi nepoznam aj ked som bol južnejšie na dovolenke už zopár krát tak severnu časť nemám bohužial zmapovanu. Moje nároky sú akorát na menšiu plaž, možnost niekde poblizku kempovat v stane , pripadne lacnejši privát + reštika a kaviarnička, viac asi toho ku štastiu nepotrebujem. Dakujem za pripadne tipy!
Upravil JRM66 dne 04.06.2014 21:32
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Ahoj, loni jsem zastavil v kempu Bunica (asi 3 km ze Senj směrem na Rijeku). Jsou tam apartmány i možnost postavit stan, má vlastní pláž. Nespal jsem tam, tak víc neporeferuji. Nakonec jsem zakotvil v apartmánu v Smokvica (kousek dál směrem na Rijeku). Taky kousek od vody, ale kavárna tam nebyla Mě to nevadilo, jen jsem potřeboval složit hlavu a pokračovat v cestě.
To Selce vyzera celkom schopne, ale aj Daveho tip tiež stoji za uvahu! Každopadne dikes za zaujimave tipy!... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Tak nakoniec to padlo na ostrov Krk a letovisko Baška nad centrom mesta, bolo super a hlavne počasnie na moju nôtu!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.