Ahoj,
jsem tu poměrně nový a když čtu ty Vaše cestopisy, tak jenom závidím .
Dostal jsem obrovskou chuť podívat se do Rumunska, projet si hory.
Asi si netroufnu na úplný offroad, ale taky by to nemusel být furt asfalt.
Spát klidně hotel/stan, je mi to jedno.
Problém ale je, že si sám netroufnu a všichni moji kamarádi nemají motorky vhodné na delší cestování.
Tak se chci zeptat, nenašel by se zde někdo, kdo by se taky chtěl podívat směr Rumunsko?
My vyrazime v patek 1. srpna.
Jedem vecer autovlakem do Kosic.
Zatim to vypada Salida Turda,Transfagaras,
Transalpina. Vse co bude navic,je bonus.
Upravil Irskej dne 23.06.2014 00:54
Vyrážíme v pátek na Slováíč, tam se v sobotu přidá druhá motorka a jedem do Rumunska. Klasika, TA, F, soutěsky,Banát a třeba něco navíc, záleží jak to půjde. Návrat 5-6.7. Dva naložený autobusy s batůžkama, takže endurovložky budou mizivé (když nepočítám rumunské silnice)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jsme taky z JČ,,a chystáme se tam v průběhu srpna,zatím to teda vypadá spíš na konec srpna,nějak nám falírujou termínyZatím 1100,1150,650,jenom s bagáží,takže při akorátním počasí doufáme i v nějakej soft off..cca7 dní,když to vyjde.Spaní spíš stan,nějak na pohodu,s možností improvizace..
Ahoj,
nebudete se někdo motat po Rumunsku příští týden (29.-30.8.) Pá + So? Pojedu z Varny domů a bylo by fajn vědět, kdo se toulá poblíž. Do hor vjedu od Pitesti a vyjedu na Oradeu.
Mějte se a šťastnou cestu.
Tom.