V neděli 28.9.08 ve večerních hodinách zemřel člen Vašeho klubu a náš super kamarád FilipUL(Filip Seidl,30 let) Stalo se to na přehlednym úseku silnice za obcí Zahrádky u CL směr Úštěk. Řidič oktávky kterou předjížděl začal nepochopitelně předjíždět a poslal Filipa s géesem ve vysoký rychlosti do lesa. Já jel za nima,celý to viděl... V sobotu večer mu tam všichni jedem nechat pomníček.
Všem Vám přeju hodně štastnejch kilometrů a prosím hlavně s rozvahou....když vidím co některý pitomci v autech dovedou....
volfíno,ústí nad labem
thunderace přiložený následující obrázek:
Nejhorší zpráva co jsem tu čet.
Moc by mě zajímalo co z toho bude mít to MEGAHOVADO co ho zabylo, typuju tak podmínku na 2 roky za vraždu z blbosti ( teda pokud neujel ).
Všem co ho znaly přeju jen ty hezké vzpomínky ( nesnášim tu definityvní a votřepanou soustrast ).
Robert přiložený následující obrázek:
[19.8Kb]
Upravil Robert dne 30.09.2008 16:49
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
thunderace napsal:
V neděli 28.9.08 ve večerních hodinách zemřel člen Vašeho klubu a náš super kamarád FilipUL(Filip Seidl,30 let) Stalo se to na přehlednym úseku silnice za obcí Zahrádky u CL směr Úštěk. Řidič oktávky kterou předjížděl začal nepochopitelně předjíždět a poslal Filipa s géesem ve vysoký rychlosti do lesa. Já jel za nima,celý to viděl... V sobotu večer mu tam všichni jedem nechat pomníček.
Všem Vám přeju hodně štastnejch kilometrů a prosím hlavně s rozvahou....když vidím co některý pitomci v autech dovedou....
volfíno,ústí nad labem
kurva 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kurva. Takovou zpravu jsme to fakt jeste nemeli. Klasika, lidi necumej do zrcatek. Posledni dobou mi to pripada na nasich silnicich cim dal horsi, hlavne kdyz jedu autem - jezdim pomalejs a hodne si vsimam. Obcas opravdu zasnu a nechapu.
Filipe at Ti to tam nahore perfektne jezdi.
Tak to je velmi smutná zpráva...
Když u mne byl včera švagr a říkal, že viděli v neděli bouračku motorkáře, kdy ho auto vytlačilo ze silnice, netušil jsem, že to byl někdo odsud...
Ještě podávali svědectví policii, byli tam až někde do půlnoci...
Jezděte prosím opatrně a dávejte raději pozor i za druhé, ne vždy je nám štěstí nakloněno. Škoda každého života... Sbohem Filipe, ať Ti to tam nahoře jezdí...KTM 1190 Adventure R
Tohle je smutný čtení. Nejhorší je když nevinej doplatí na debilnost někoho jinýho. Můžete se dívat jak chcete,ale tomuhle se prostě nedá přecházet.
Je to smutný. Dostalo mě to...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
No jo kamarádi, visí to nad námi všemi a nikdo neví na koho to spadne dřív, později, nebo jej to mine- jak se každý z nás jistě v duchu ujišťujeme - já to přece nebudu..! Riziko je fakt čím dál větší a jak dokládá právě Filipova tragédie, většinou ani nemáme možnost to ovlivnit, natož odvrátit... Buďme tedy k sobě aspoň milí, dobří, přátelští - komu se bude ten který výraz víc zamlouvat, ale víte jak to myslím.
Rodině hlubokou soustrast i ode mne