Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

videjko z rumunska
czunik
Přidané 03.07.2014 06:07

Registrace: 08.09.09
YouTube Video

http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
Alda
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 07:48

Registrace: 20.10.07
Clovece nemyslim to spatne, ale prvni 4 minuty se venuji vicemene jenom ponizovani vseho, co neni BMW... a pak jsem to vypnul, nejak me to odradilo.
Verim, ze jste s v tomto smyslu uzili hodne srandy, ale kdyz na to kouka nekdo nezainteresovanej, nepusobi to vubec dobre. Muj nazor.

czunik
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 08:02

Alda napsal:
Clovece nemyslim to spatne, ale prvni 4 minuty se venuji vicemene jenom ponizovani vseho, co neni BMW... a pak jsem to vypnul, nejak me to odradilo.
Verim, ze jste s v tomto smyslu uzili hodne srandy, ale kdyz na to kouka nekdo nezainteresovanej, nepusobi to vubec dobre. Muj nazor.

no je to spíše hec mezi náma a kamarádem zdenkem on ví o čem je řeč a proto jsou tam smajlíci víš:-)))
kdyby to stříhal on tak je to opačně...:-) a my se takto hecujeme neustále....není to nic co by bylo myšleno zle
Upravil czunik dne 03.07.2014 08:03

www.ventobohemia.cz
Sete
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 08:25

Registrace: 23.07.12
Alda napsal:

Jako nezúčastněný z toho mám úplně stejný pocit...
-----------------------------------------------------------------------------

Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu! Wink

czunik
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 08:30

Sete napsal:
Alda napsal:

Jako nezúčastněný z toho mám úplně stejný pocit...

a proto jsi de koupit příští rok BMW :-))))) a to myslím jako fakt,asi neunesl srandu:-))))
ježiši lidi...je to na zhlednutí...ale historicky je to pro nás ...a my víme o čem je řeč...a my za 15 let budem koukat a tyhle pocity nás
rozhodně nestraší

a negativní reklama taky reklama jupíííí jen do mě:-)))))
Upravil czunik dne 03.07.2014 08:35

www.ventobohemia.cz
mjaklovsky
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 09:28

Registrace: 18.02.14
Já nevím co se vám nezdá, pěkný video. Já si taky dělám prdel z kamarádů, který nemaj BMW, oni zase ze mě, že já mám BMW. Prostě jenom takové kamarádské pošťuchování Smile
U cant buy happiness but u can buy a motobike and that´s pretty close......true story!!!!!! Smile

Alda
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 12:34

Registrace: 20.10.07
czunik napsal:
Alda napsal:

no je to spíše hec mezi náma a kamarádem zdenkem on ví o čem je řeč a proto jsou tam smajlíci víš:-)))
kdyby to stříhal on tak je to opačně...:-) a my se takto hecujeme neustále....není to nic co by bylo myšleno zle

Me je to naprosto jasny, presne tak jsem to i pochopil dog, jen proste.. je to asi fakt vic pro Vas nez pro verejnost.

czunik
videjko z rumunska
Přidané 03.07.2014 13:01

Alda napsal:
czunik napsal:
Alda napsal:

Me je to naprosto jasny, presne tak jsem to i pochopil dog, jen proste.. je to asi fakt vic pro Vas nez pro verejnost.

jasně v pohodě,no veřejnost spíš může vnímat okolí než moje poznámky:-))) a myslím že skvělou muziku teda..kterou mám rád....ale tak nějak to nechám na každém soudruhovi co a jak..

www.ventobohemia.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 67
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,722
Nejnovější člen: Saldo

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.25 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI