Stále se mi letos nedaří vyjet. Po všech možnejch problémech se objevil další se kterým si nevím rady .
Přední kolo přibžduje -> zahřejvá a pak se kousne úplně. Hadici jsem dal novou pancířku. Desky nový. Brzdovka nová Motul. Myslel jsem, že tam mám hodně brzdovky, ale po odebrání problém přetrvává.
Upravil MarekHK dne 08.07.2014 19:25
F 650 GS (00)
nevím, jestli je to u našich motorek stejný jako u japonců, ale řekl bych že problém bude v pístku u páčky - natlačí brzdovku do hadice, ale protože je ten "zpětnej" ventil unavenej, tak se kapalina správně nevrací do nádobky. Někde tady už se to řešilo...
Po rozebrani pumpy bylo hned jasno. To perko pod gumovou manzetou bylo rozlamany. Kousek perka se dostalo pod segerovku a tim padem pistek nedolihal. Ted uz smontovano, odvzdusneno a projeto.
Upravil MarekHK dne 08.07.2014 21:06
F 650 GS (00)
Ahoj,
měl jsem ten samej problém a vyřešilo to opravná sada od Ježka cca 600Kč
Po výměně brzdové hadice, kompletní rozborky brzdiče, vyčištění celého brzdového systemu, výměny brzdové pumpy a asi 2l brzové kapaliny "už jsem jí asi i upíjel" jsem nakonec objednal u Ježka nové gumičky a pružinku do pumpy a do brzdiče. Problémem byly nabobtnalé těsnící gumičky v brzdiči, které nevraceli prasátka a destičky se tak nemohli vrátit zpět.