Chci se zeptat,jestli někde v ČR nejsou něco jako kurzy ježdění v terénu.S Bigem jsem jezdil offroad(lesíky,polňačky),ale Big je Big a 1150GSA je zas něco jinýho.A nechci se naučit něco blbě a pak padat a nevychutnat si třeba zde zmiňovanou XLR,kterou bych chtěl zkusit.Viděl jsem zde videa z nauky ježdění na Bawcích,ale nevím kde to je,co bych měl mít eventuelně sebou,zda přezout na špalky,kolik tento kurz stojí atd.atd. Za veškeré info díky.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
enduroskola.cz stoji 3 tis na vikend.V cene neni vubec nic,jen se s tebou pojedou projet nekam do lomu a ucit te.Pry 3hod.dopoledne a 3 hod.odpoledne.Pak jezdil jeste nekdo ucit na africe za 700 na den,ale letos bohuzel nejezdi-stavi dum.Myslim ze pristi tyden je posledni letosni termin ty enduroskoly.Pry to neni spatny,ale lepsi je radsi nekomu zkusenejsimu dat treba na benzin,nebo koupit obed a jet se projet s nim,naucis se asi to samy a muzete jet i do toho stejnyho lomu.Lepe receno stejne ti ukazou jak na to,ale za vikend se to proste nemas sanci naucit a musis pak se sam vyjezdit a ziskat rovnovahu a tak...tak takhle jsem to slysel
Upravil brtnik dne 02.10.2008 10:07
brtnik> taky mi to prijde docela palba a hodne komercni... mozna prima pro firmy jako skoleni, kdyz si to supnou do nakladu, ono to tak bude asi taky vymysleny
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836