Ahoj, máte někdo zkušenosti s dárkovými poukazy na zážitky? Bratr bude mít narozky a rád bych mu kupil jízdu nějakým sporťákem nebo něco podobnýho, jenže už sem se setkal 2x u svých známých, že si koupili takovýto zážitek a byl to podvod. Předem díky za odpověď.
svezenicko.cz ozkouseno... jel jsem Ferrari, ale myslím, že Porsche je lepší zážitek. Přeci jen je to seriovka, man. řazení... a Ferrari bys ozkoušel leda na okruhu.
Tomino_1150GS napsal:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s dárkovými poukazy na zážitky? Bratr bude mít narozky a rád bych mu kupil jízdu nějakým sporťákem nebo něco podobnýho, jenže už sem se setkal 2x u svých známých, že si koupili takovýto zážitek a byl to podvod. Předem díky za odpověď.
Vsechno funguje, ale ja bych radsi nez jizdu ve sportaku treba delal spolujezdce ve vrtulniku.
Jednou jsem dostal jizdu ve Ferarri... pristavili mi auto se spolujezdcem, kterej me bude buzerovat. Pusteny radio, automat...
Radio jsem vypnul, automat nechal prepnout na padla a nakonec mi rekli, ze vjeti do kacirku je za 10.000Kč.
Zazirek jako prase..
Jizda v aute je k nicemu. My jsme treba dostali hlidani ovci nebo vareni piva . Spojilo se to s vyletem na moto. Super.
Doporucuji MAMBA-AIR v Bohunovicich u Olomouce a nechat se svezt primo od majitele p. Ivo Brumar (taky ma GS)
Upravil LORD dne 28.07.2014 15:25
Carpe diem
svezenicko.cz je osvěčený a nemusíš se ničeho bát, ale nedoporučuju. "sporťáky" tam jsou prakticky před smrtí a kdejakej hatchback s 200HP tě povozí 2x tolik pokud brácha už něco řídil, tak z toho moc zážitek mít nebude...