Cau ja ted resil pujceni v Keni s Tanzanii. Letim pristi pondeli s kolega neco domluvil snad to vse klapne. Jinak kolik jste platili?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Čau,platili jsme poměrně dost 30usd na den,ale v tom byla asi tučná provize pro prostředníka,který obchod domlouval-majitel neuměl anglicky.Tak at se vám líbí,čau.
No tak to jste jeste meli dobry mi platime 300USD na 3 dny, ale je to tim, ze ty dva dny budem na safri a nechtelo se nam mackat se v Jeepech a tak je tam platba navic za dva strazce co s nami pojedou jako ochranka . Snad to vse vyjde nejprve nechteli ani slyset , ze bychom jeli, ale kdyz se zamavalo USD papirkama tak to najednou slo. Puvodne chteli 400USD. Jinak pro predstavu tech 400USD je polovina ceny za safari na 3 dny kde je v cene 800USD kde je v cene i ubytko ALL Inclusive, vsechny transfery vcetne soukromeho letadla ze Zanzibaru. Tak snad vse vyjde.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Diky, minule me kousnul had, tak kdyz to nebude nic vetsiho a jedovatyho tak snad dobry Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já to udělal podobně v Et chtěli jsme se v Konsu podívat na tzv New York a chtěli abychom si pujčili řidiče s Toyotou,že prý to jinak nejde.Ale nakonec si pujčili motorku a jeli za náma,ale tam to nebyl takový ranec.
Tak at se ti líbí,čau