Tak jsem brouzdal tady v archivu a nasel tuto krasavici. Vubec nechapu jak nekdo dokaze takto vycistit motorku. Tak me napadlo jestli tady neni vic takovych uchylu a nechteli by se s nami o tu nadheru podelit. Popripade prozradit nejake osvedcene figle
Airspeed přiložený následující obrázek:
Základ je udržovat mašinu v takovém stavu aby vůbec takto ještě vyglančit šla ,pak to při použití vhodných prostředků není zas takový problém ,pokud je ovšem moto notně poznamenáno tzv ,,offrouděním" tak to asi takhle vypadat už nebude, aneb jak praví klasik ,,z opice páva neuděláš"
Nekde tady v tématech bylo dost popsáno o čistících prostředcích-čím čistíte moto-nebo tak nějak to snad znělo tak zkus mrknout tam.
hehe 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kim napsal:
Základ je udržovat mašinu v takovém stavu aby vůbec takto ještě vyglančit šla ,pak to při použití vhodných prostředků není zas takový problém ,pokud je ovšem moto notně poznamenáno tzv ,,offrouděním" tak to asi takhle vypadat už nebude, aneb jak praví klasik ,,z opice páva neuděláš"
To neni tak uplne pravda. Pominu-li jizdou v terenu zpusobena poskozeni, jako byla prohluben v nadrzi, tak vycistit ji do stavu lestenky nebyl nikdy problem a za tech 50tisic spolecnych a velmi bahnitych kilometru jsem to dvakrat bez vetsich problemu a za jedno odpoledne zvladl.
Jednou jsem puliroval jen tak pro sebe, viz foto dole a to jsem to jeste uplne neprehanel, podruhe dusledne-na prodej. A opravdu nebyt ty nadrze a par ulomenych a prasklych dilu, byla porad jak z fabriky
Wapka, sampon, ruce, houby a hadry, nervy a pak par pripravku. V mem pripade tusim dva spreje od motorexu - cistici a lestici, ale to neni dogma.
morabo přiložený následující obrázek:
[157.41Kb]
Upravil morabo dne 10.08.2014 08:18
Maiali nel Fango!