Zdravím.
Chci kupovat nové BMW R1200 GS Adventure.
Můžete mi někdo doporučit nějakého prodejce v okolí Liberce ?
O prodejcích v Praze vím, ale tady u nás ne severu nemohu nikoho najít...
BMW Niederlassung Dresden
Dohnaer Straße 99-101, D-01219 Dresden, Německo
+49 351 4174170 www.bmw-dresden.de
Mohu doporučit, kontakt: Stefan Fricke, Stefan.Fricke@bmw.de
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Chemnitz: je uplne vpohode , byl jsem tam na doporuceni od Boba na prodlouzenou zaruku a luxus
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
V olomouci ti sice moto klidne prodaji i dily ale servis maji jen v Ostrave. Zato si myslim ze nejlepsi autorizovanej na morave.
Čeština můj koníček
Jo myslis tu tvou neblahou zkusenost jak jsi musle dyl cekat nez ti nekdo rekl cenu za servis . A VIN chteji skoro vsechny servisy a to z toho duvodu, ze muze byt pri servise delana svolavacka a nebo i nektere prace zdarma
Ja sem tam vzdy nadmiru spokojenej a nejsem sam. A pokud jde o cenu pri 10tis. a 20tis. prohlidce byly nejlevnejsi z CR, SR, A.
Upravil schrek dne 17.08.2014 22:53
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jo myslis tu tvou neblahou zkusenost jak jsi musle dyl cekat nez ti nekdo rekl cenu za servis . A VIN chteji skoro vsechny servisy a to z toho duvodu, ze muze byt pri servise delana svolavacka a nebo i nektere prace zdarma
Ja sem tam vzdy nadmiru spokojenej a nejsem sam. A pokud jde o cenu pri 10tis. a 20tis. prohlidce byly nejlevnejsi z CR, SR, A.
No tato zkušenost je až uplně na konci. Těch zkušeností je několik (3 lidi) a všechna negativní. Počínaje neochotou, jeden neví co dělá druhý a konče neznalostí.
Ale já servis u nich nepotřebuju, takže je využívám jenom když potřebuju nějaké díly a nestojí mě za to platit poštu u Ježka. Prostě typický český servis a je jedno, jestli se jedná o mašinu nebo auto.
ripper sorry, ale ja s tebou nesouhlasim, mozna si narazil na nejakyho blba prodejce nebo servisaka, ci proste spatna konstelace hvez, jinak si to nedokazu vysvetlit jelikoz servisak Lukas odvadi super praci, vse ti vysvetli, celou dobu servisu muzes byt u motorky a ptat se, to vetsina servisu vubec neumoznuje (INVELT a RENOCAR mi to neumoznili) v neposledni rade ti udelaji kafe, popripade ti zapujci na pojidku motorku nebo scooter a nebo te nekam odvezou ci privezou (vezli me na nadrazi a z nadrazi)
nedavno jedinej cartec byl ochotnej pomoct zdejsimu clenovi, uz nevim presne kde to tu je, vyresit zaruku na cargarantie, ostatni od toho davali ruce pryc
za me Cartec origo servis na morave super a v Praze Servisak ve Stratosu
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ripper sorry, ale ja s tebou nesouhlasim, mozna si narazil na nejakyho blba prodejce nebo servisaka, ci proste spatna konstelace hvez, jinak si to nedokazu vysvetlit jelikoz servisak Lukas odvadi super praci, vse ti vysvetli, celou dobu servisu muzes byt u motorky a ptat se, to vetsina servisu vubec neumoznuje (INVELT a RENOCAR mi to neumoznili) v neposledni rade ti udelaji kafe, popripade ti zapujci na pojidku motorku nebo scooter a nebo te nekam odvezou ci privezou (vezli me na nadrazi a z nadrazi)
nedavno jedinej cartec byl ochotnej pomoct zdejsimu clenovi, uz nevim presne kde to tu je, vyresit zaruku na cargarantie, ostatni od toho davali ruce pryc
za me Cartec origo servis na morave super a v Praze Servisak ve Stratosu
Já ti věřím, že ten jeden servisák je super, ale lidi co jsme tam potkali (a jeden z nich byl servisák), tak to byla fakt tragedie. ___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
jinak ten prodejce je hroznej ten co prodava novy motorky stim souhlasim a servisak je oki, treba prave servisaka menili nevim , ale ja su tam opravdu spokojenej , do te doby nez nebudu muset jezdit do autorizaku budu jezdit tam
Čeština můj koníček