Tak jsem se i já stal šťastným majitelem GS. Advík made in BOB, koupený na začátku srpna. Bylo potřeba jezdit každý den a nebyl čas pochlubit se dříve Ještě jednou děkuji moc BOBovi za zprostředkování, respektive za veškeré vyřízení. Je to stejný jako kupovat pizzu s donáškou. DOVEZOU - ZAPLATIM a je hotovo!!
Teprve se seznamujeme, ale zatim jen pozivitní pocity a doufám, že budou jen ty. Vždycky když teď otevřu garáž a vidim jí tam, chechtám se jak zkouřenej. Snad je to po koupi takového stroje normální
Plzi přiložený následující obrázek:
Blahopřeju JÁ se každý večer chodím před spaním pohrát se psem a podívat na ADVíka, no a pes už si na to tak zvykl, že mě čekává v garáži Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Bohumil napsal:
Jooo, po osmiletym vstahu dyz du kolem ni tak ju poplacam po nadrzi...druzka minule povida, no joo dybyses tak vjenoval mne..
Mám to uplně stejně , jen teda po 6ti letech
Gratuluji ke koupi a vítej mezi náma, postiženýma Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
gratulace ! - no a ty garazovy kochacky co na to rict ... zensky ... jako dobry .... ale motorka je motorka :-D
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)