Zdarec chlapi. Shodou náhod se nám už podruhý pos*ala dovolená a zůstal jsem sám. Měli jsme naplánovaný šotoliny (převážně Francie/Itálie) od dneška do neděle (7.9.), ale nemám s kým jet a sám tam nepojedu, přece jenom je to dost o hubu, kdyby se něco stalo. Nechtěl by se někdo přidat na podobnej výlet nebo není tady někdo ke komu bych se mohl přidat a nevadilo by mu to? Jezdím v klidu, vyhýbám se dálnicím a mám svůj stan
Ahoj, mame jet pristi vikend smer Rumunsko. Ale je to cele takove nejake divoke. Uz 2x se to odkladalo a nakonec z puvodnich snad 6ti lidi jsme zbyli 2. Dale uz 2x jsme se meli sejit s kolegou, ktery to tam ma sjezdene aby nam dal nejake tipy na trasu, ale zase se to dnes odlozilo.. Ja nemam cas ani zkusenosti to naplanovat a druhy kolega nema ani GPS . No vysledek je takovy, ze uz tomu ani neverim ze vyrazime tento vikend, tak proto pisu
Ted jsem se odtud vratil. Jel jsem tam sam. Jezdi tam dost lidi a pripadne ti urcice nekdo kolemjedouci pomuze. Pocasi mi skvele vyslo. Prselo jen po ceste ta zpatky. V Italii kazdy den slunicko.
Paul napsal:
Zdarec chlapi. Shodou náhod se nám už podruhý pos*ala dovolená a zůstal jsem sám. Měli jsme naplánovaný šotoliny (převážně Francie/Itálie) od dneška do neděle (7.9.), ale nemám s kým jet a sám tam nepojedu, přece jenom je to dost o hubu, kdyby se něco stalo. Nechtěl by se někdo přidat na podobnej výlet nebo není tady někdo ke komu bych se mohl přidat a nevadilo by mu to? Jezdím v klidu, vyhýbám se dálnicím a mám svůj stan
je tam plno cestovatelů sólo, my jsme potkali dva týpky - Holanďana na KTM a němce na osmikilu, potkali se v kempu a jezdili společně. Klidně bych jel na šotoliny sám. Žádný masakry bych sám nejel. Navíc je to v civilizaci, i pomoc se tam bez problémů dostane.
Nicméně je pravda že ve dvou a víc je to jistější kamkoliv :-)
Doporučuji případně kemp v Salbertrandu, Grande Bosco se jmenuje. Majitel je motorkář a každý den ti řekne kam můžeš jet a jak je to těžké nebo lehké.
Upravil MichalD dne 01.09.2014 08:34
všude dobře, s kávou nejlíp
Podívej se,to je jednoduchý....buď chceš jet a pojedeš nebo budeš pořád na někoho čekat a podíváš se tak akorát do pr.dele,protože lidi jsou nespolehlivý...jak kdybys to už ze čtení těchto stránek neviděl dost
Stačí,když pojedeš,jak běloch a nic se ti nestane.
Nasedni a padej!Čas ti akorát utíká Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA