Zdravím, řeším špatný chod motoru a nedržení volnoběhu, po přečtení všeho možného, vyčištění co se dalo, elektrika projíta, osciloscop natočen, diagnostika v BMW a stále nic!! Nechci kupovat díl po dílu a tak prosím jestli není někdo ochoten přijet s motorkou abych mohl odzkoušet na své a tím určit přesnou závadu, Jsem z Blanska, náklady hradím!! Jedná se o čidlo v airboxu, obtokový ventil, případně celá klapka, lambda sonda a v neposlední řadě i řídící jednotka. Za každou radu budu určitě vděčný ikdyž už moc možností není. Díky
Ted sem resil neco podobnyho s dominatorem...nakonec to asi byl zajebany snimac zapalovani, fajfka, kablik a svicka. Byt to v dilech co pises tak by ti to mela ukazat dializa ne ?
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil: Při diagnostice mi řekli, že to je starší motorka, kde to ta diagnostika prostě neumí, to co mu to vyhodilo tak smazal, a potom se to už neukázalo takže opravdu nevím, bude prostě někde v elektronice
Ještě mě napadá. Není to omezený na 25kW? Je tam kratší dráha plynu, takže by to teoreticky mohlo odpovídat.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
V příspěvku č. 8 píše, že ho měl odpojené. Dal ho určitě do 25kW drážky a určitě mu jde blbě otáčet plyn v krajní poloze. Pokud dáš lanko do 25kW drážky, je potřeba vyměnit i konzoli, co je u toho. Když to neuděláš, tak se lanko v krajní poloze dosti zkroutí a nemůže to ani dobře chodit.
Při jízdě přes hrbol mi to chcíplo, zastavil a hned nastartoval, normálně to hrčelo, sem si řekl, asi se hejbl stojan přitom menším skoku a vypl mi to. Za dva dny to samé a dvakrát za den, také při nerovnosti, ale mnohem menší. a následný den to same a při dojezdu na křižovatku chcíplo, opět nastartoval, jednička rozjezd, dvojka a už to brblalo a nešlo do otáček, zastavil sem, chcíplo a už sem to nenastartoval, takhle se to stalo. Postupně sem vyměnil palivovej filtr, proměřil čerpadlo, vyčistil klapku, obtokovej ventil, snímač otáček, nové svíčky, prošli elektriku. Výsledek byl jen že to vyjímečně nastartovalo ale hned chcíplo. Nakonec se asi odpálila jedna faja, takže nová a natočil se osciloscop, tam nic, akorát něco málo s tou lambdou, takže sem koupil novou a další zlepšení, ale nejede to nad čtyři tisíce. V osum se dostanu k motorce, tak mrknu na to lanko :-) Snad nejsu ****, ale stát se mohlo :-D