Ahoj, zitra opet vyrazim na oblibene offroad trasy do Ralska. Jestli se chce nekdo pridat, budu cekat od 10.00 do 10.20 na benzince v Bele pod Bezdezem. Doporucuji drapaky. Jedu na G650X.
Kurňa to mi ale ser*pissed*, ser*pissed*, ser*pissed* a ještě jednou ser*pissed* že musím odpočívat ( teda moje naražené a vody zbavené kolínko ) okamžitě bych to tam s váma jel prohopsat.
Tak přeju hodně prima zážitků a koukejte fotit ať si to užijou i ty ostatní.
Robert přiložený následující obrázek:
[170.35Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Robert napsal:
Kurňa to mi ale ser*pissed*, ser*pissed*, ser*pissed* a ještě jednou ser*pissed* že musím odpočívat ( teda moje naražené a vody zbavené kolínko ) okamžitě bych to tam s váma jel prohopsat.
Tak přeju hodně prima zážitků a koukejte fotit ať si to užijou i ty ostatní.
Roberte, tak to je prekerka . Voda v kolene, uf. No beru fotak a urcite nejake fotky budou...
Jinak doufam, ze na RXL budes fit a pojedes!! Ja jsem jiz registrovan. Zatim to vypada, ze bude snezit ...
vevis napsal:
Dojel jsem v pohode,ale s rukou nemuzu ani hnout.Tak uvidim zitra.Baterka je ok.Tak si spis mysli jestli tam neni nejaky odfuk prevodovky,jak to lezelo.Vic uz to netece.A podle barvy oleje je to z prevodovky.Kazdopadne dik Remarkovi za to Ralsko a ostatnim za pomoc abych vubec odjel.
No KUA vevis... ještě, že jsem byl doma a dělal hodného manžela... Takovej karamboooool to je vyloženě náhoda JAXWIŇA... BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
vevis wrote:
Emilio,ti sem da Fotku.Ale pri jezdeni v Milovicich mi z bocni pesiny vyjel borec na krosce a holt jsme to neubrzdily.Svou motorkou mi najel z boku pod zobak a zkroutil mi cele to leseni jak na nem drzi budiky,zobak atd.Jak mi to spadlo,tak to odnes zadni blinkr.Rekl bych proste smula.Ale motorka zustala plne pojizdna.
Akorat nevim jestli nemam zlomeny zapesti,ale snad je to jen narazeny.
Jak jsme motorku zvedli,tak se objevil trosek oleje na krytu starteru.Podle barvy je to z prevodovky.Pak uz to vic neteklo.Tak nevite nekdo,jestli nema prevodovka nejakej odfuk kudy by mohlo pri lezeni motorky trocu oleje vytyct?A pak jestli nekdo vi kolik stoji blinkr a jestli ma nekdo zkusenost s rovnanim toho leseni?Nastesti vse co je na tom pridelane zustalo netknute.Budiky,plexi,olej.chladic atd.
uff... no hlavne zkontroluj to zapesti... jeste ze ti netrefil nohu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to vevis: asi to obuju zpět na annakýčkabo ftom lese začíný být velký provoz
no eště že takohley zobák,okósek dál,tak ti rozdrtil nohu a vyvalil do boku kardan
Sakrblé ty mladý kucí na kroskách......nemohl ten voley vytéct z ajrboksu?: |H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chlapi, v Milovicích býváme skoro každou neděli, naposled nás z tankodromu vyhnal správce tankem. Docela zajímavej zážitek. kam jezdíte do Ralska? Dá se tam normálně vjet, jako v Milovicích? Nějaký zajímavý tipy na dobrý místa?
Děkuju, František
Frantisek > Na Milana (spravce) ser > je to blben non+ultra. To ze mu neco patri neber az tak vazne > on to rika moc rad na 99% pozemku co mu nepatri
3/6 Marines SEMPER FI
Ahoj, nebyl moc cas... tak tady jsou aspon tri, ktere sem cvaknul na jednom znamem vrcholku... Tentokrat jsem uz vedel co me ceka, tak pekne za dva a plnej kotel...
Remarko přiložený následující obrázek:
Bylo dost sucho a tak to moc neklouzalo... Ten kopec neni technicky tezky a staci drzet plyn a das ho bez problemu.... Ale pozor! 500m nize jsem nasel dalsi slusny vyjezd!! priste prubnem.