Nevyzná se tady náhodou někdo v zákonech o sociálním zabezpečení
Přidané 17.09.2014 08:18
Eman_ napsal:
Prosim te,kdyz tvoje okolnosti jsou slozitejsi,taj jaky je rozdil to vysvetlit tady nebo v soukrome zprave?
Me se teda hned nabizi myslenka,ze s necim chces vymr.dat....a tak to nechces napsat sem.....
Socialni pracovnice vzdy dobre poradi,jsou na to vyskoleny.....takze moc nechapu,ze se nestavis na socislce v prislusnym miste bydleni nebo kam spadas....
Emile, už vím, proč se ti tak daří. Ty se opaluješ schválně že jo? Hned to jde na socce všechno lépeLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 17.09.2014 08:22
Emane rozdíl je v tom, že já jsem nedal můj problém k řešení sem na fóru. Položil jsem pouze dotaz jestli se někdo vyzná v zákonech a je ochoten mi klidně i za úplatu pomoci.
Jen tak pro info oni chtějí vymr.dat se mnou. Na příslušném úřadě jsem již několikrát byl, bohužel to nestačí.
A ještě poslední věc, kterou směruju přímo na Tebe Emane. Pokud mi chceš/můžeš pomoci tak prosím a děkuji za to, ale pokud nechceš/nemůžeš tak zhodnoť přínosnost tvého příspěvku .
R1200GS 2010
Přidané 17.09.2014 10:05
tenhle člověk mě baví. Prej zdržuju úředníka od práce Byl jsi vůbec někdy na úřadě? Neposledy když jsem tam byl tak paní měla v otevřený pouze IE se stránkou seznamu.cz a jako další okno byla hra Solitaire.
Prosím Tě kde pracuješ jestli to není tajné? Vsadil bych se, že ve státní správě.
A ještě Tě jednou poprosím zhodnoť přínosnost svého dalšího příspěvku v tomto tématu, protože byl opět k ....
Upravil stevebmw dne 17.09.2014 10:10
R1200GS 2010
Přidané 17.09.2014 10:13
Emile mozna mas pravdu a mozna to muze byt i tak, ze treba jen potrebuje poradit jake dokumenty je potreba pro neco dolozit a jelikoz nechce studovat legislativu a pani na urade je zahlcena zadostmi od cigosu a nema ochotu vysvetlovat neco nad ramec.
A ze to nechce rozmazavat na foru verejne, je myslim docela pochopitelne.
Proste napsal dotaz a kdo bude vedet a bude ochotny mu poradit poradi.
Ty si tu taky resil dotazy ktere byly Ot treba o aute. Na tom nevidim nic spatneho.
Přidané 17.09.2014 10:17
Eman_ napsal:
stevebmw napsal: tenhle člověk mě baví. Prej zdržuju úředníka od práce Byl jsi vůbec někdy na úřadě? Neposledy když jsem tam byl tak paní měla v otevřený pouze IE se stránkou seznamu.cz a jako další okno byla hra Solitaire.
Prosím Tě kde pracuješ jestli to není tajné? Vsadil bych se, že ve státní správě.
A ještě Tě jednou poprosím zhodnoť přínosnost svého dalšího příspěvku v tomto tématu, protože byl opět k ....
Pracuju na socialnim urade....
nechci se Emana zastávat,ale jelikož se stará o 3 malé děti mají určitě ze sociálkou a přídavkama své zkušenosti, určitě tam nebrečí o mateřské příspěvky a bere pouze to co mu náleží
Přidané 17.09.2014 11:32
Kluci dík za snahu, ale dokud to nebude dořešené tak to fakt nezveřejním. Tohle je fakt případ pro právníka.
Na internetu je totiž množství podobných případů, které dopadli ve prospěch žadatele o dávku.
Myslel jsem si, že se tu třeba najde nějaký právník, který se mnou do toho půjde. Jelikož jsem momentálně v zahraničí tak za nikým v ČR nemohu zajít osobně a tím pádem s tím nemohu ani nijak pokročit.
Upravil stevebmw dne 17.09.2014 11:34
R1200GS 2010