Zdravím mám takový problém u svého bmw f 650. ještě před 2 dny mě jela motorka bez problému ale večer jen co jsem dojel domu mi chcípla a i po otočení klíčkem se nerožla ani jedna kontrolka. Baterku jsem radši dal na nabíječku. Dneska sice už kontrolka svítí ale motorka nechce nastartovat. Od bočniho stojanu je kabel jenže není nikde připojený. Jsem začátečník moc tomu nerozumím tak doufám že je to jen tím kablem. Víte někdo kam se má připojit já to toziž nenašel. Kdyby jste chtěli nějaké foto tak ho sem dám. Díky za případne rady.
promiň ale já to pořád nemůžu najít nejdřív jsem byl na sebe jen naštvaný ted zž začínám být zoufalí. Myslíte že mě můžete k tomu konektoru navést jak blbce? děkuji
Píše že má F650,teda asi nejspíš neé GS a teda nejspíš karbec a teda nejspíš bez lambdy... Stará F650 opravdu nestartuje s vyklopeným stojánkem,takže pokud od něho máš odpojenej konektor,tak to nestartování je 100% tým. Nevím teďka přesně,ale tuším,že konektor bude někde pod bočním plastem po pod sedlem na levé straně. Je tam toho povícero,myslím i cívka startéru atd. Sundej plast a hledej protikus k tomu volnýmu konektoru. Víc jich tam není,nejde to s ničím zaměnit. Podívej se na ten volnej konec jak je dlouhej a v jeho dosahu hledej konektor...