Zatím jsem nepoužíval top case, mám boční kufry a na nosič vážu loďák. Ale kdybych chtěl dát horní kufr. zakreju přístup k otvírání sedla. Jak to řešíte?
nějak už to dopadne. ještě se nestalo, aby něco nějak nedopadlo.
Pokud tam mas ten stribrny deklik tak musis pouzit bud originalni nosic na topcase, ktery ma uzavirani vyreseny trochu jinak. Nebo pouzit druhovyrobu napriklad Givi ktery je lehce vyvyseny a da se pak pouzivat puvodni uzavirani.
F 650 GS (00)
dík za radu, ten originál má zřejmě vykrojení, jestli jsem to dobře z obrázku pochopil.
asi radši zůstanu u své osvědčené metody. do města vozím malou brašnu na nosiči. myslel jsem, že kufr by byl bezpečnější, ale brašna zavíraná na zip nevypadá, že by skrývala poklady, tak zatím nikoho nezlákala k bližšímu zkoumání.
nějak už to dopadne. ještě se nestalo, aby něco nějak nedopadlo.
Ahoj, original nosic nijak neblokuje pristup, jenom sundas dole kufr ktery je prichycen pomoci zamykatelneho mechanizmu (stejny klic jako k samotnemu kufru) a mas volny pristup ke schrance. Sundani kufru z nosice je otazka 3 vterin
Upravil raider dne 07.10.2014 13:57
Ahoj, řešil jsem stejný problém, bohužel jsem neměl originál topcase, tak jsem koupil plotnu od kappy (monokey kr685 za 1300,-)[img]http://img.motorkari.cz/upload/images/databaze/2013-07/514567.jpg?1479853[/img]. Je ve tvaru podkovy, takže po sundání kufru, což je během chvilky se krásně dostaneš ke schránce, navíc je dost pevná. Je uchycená na čtyřech šroubech nahoře kolem schránky + další čtyři šrouby drží dva držáky kolem světla. + pak nějaký kufr, já si vybral kgr 46 garda.