Dobré odpoledne, chtěl bych se zeptat zda někdo nemá známého v polsku, potřebuji koupit něco na Allegru ale tamní polák nekomunikuje, dnes večer to končí, takže to asi nedopadne, ale co kdyby náhodou. Vždycky se mi alespoň ozval že neposílá za hranice nebo změnil aukci a mohl jsem přihodit.
Je to stejný jako aukro a funguje tam stejné přihlášení. Už jsem s POláky komunikoval. Když nechce, nekomunikuje, když chce (většinou), tak se domluvíme.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak měsíc nazpět jsem tam kupoval komplet uzávěr nádrže na 11ctku, děsná domluva s Polákem, nakonec jsem sehnal přes kámošku kontakt v PL, tento koupil na sebe a přeposlal mi to, doprava ovšem skoro 50 zlotůvek..... už bych do toho takhle nešel.... tobig
Tydou napsal:
Dobré odpoledne, chtěl bych se zeptat zda někdo nemá známého v polsku, potřebuji koupit něco na Allegru ale tamní polák nekomunikuje, dnes večer to končí, takže to asi nedopadne, ale co kdyby náhodou. Vždycky se mi alespoň ozval že neposílá za hranice nebo změnil aukci a mohl jsem přihodit.
Můžu,není problém,mám tam známého hned za hranicí..
ja kupoval a strasnej porod nakonec to zkoncilo ze sem z nej mamil svoje prachy mesic , nejlepsi je mit znameho
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček