Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Mé hodnocení BMW AuTec a Bychl
radosek
Přidané 15.10.2008 11:33

Registrace: 27.08.07
Tak se od včera řadím k hrdým majitelům BMW R 1200 GS. Koupil jsem včera novou u BMW Bychl ve Vestci u Prahy. BMW dělalo "úklid" ve skladech a doprodávalo letošní modely za poněkud příznivější ceny než obvykle.
Jako impuls posloužil reklamní banner firmy AuTec na webu Motorkáři.cz, kde nabízeli novou R 1200 RT. Tam jsem si všiml nabídky dvou GS po 345.000,- Kč a jedné GSA za 358.000,- Kč, které nabízela firma BMW AuTec. Jedna z GS měla dokonce mou vytouženou modrou barvu... Přijel jsem ale pozdě, GS byly prodané. Tak mi prodejce pan Šubrt nabídl náhradou břidlicovou (matová tmavošedá), která ale nebyla cenově tolik výhodná a jen o 1.500,- Kč se lišila od GSA.
Nechal jsem si čas na rozmyšlenou a jel jsem domů "s brekem"... Doma mě ale napadlo oslovit BMW Bychl, kteří GS v nabídce měli také, ale za plnou cenu. Od začátku se mi věnoval prodejce pan David Hnídek. Ten mi na požádání od obchoďáka vyjednal cenu totožnou, jako akce v AuTec. Dal mi na výběr ze dvou GS, z nichž jedna byla zase "moje" modrá, ale měla navíc ESA, kterou nepotřebuji a popravdě, jsouc vyznavačem jednoduchosti, ani nechci... Takže jsem se rozhodl pro oranž namibia, jak se to jmenuje přesně. Dohodl jsem podmínky plateb, zařízení leasingu, převzetí, doladění drobných výměn (drobné poškození sedla - výměna, nový akumulátor) a hlavně výměna tolik diskutované Ringanten - EWS. Domů jsem jel sice znovu s prázdnou, ale o poznání veseleji... Jen pro pořádek jsem zrušil všechny objednávky a žádosti o sehnání motorky, samozřejmě včetně krátkého e-mailu pro AuTec.
A teď konečně k věci. Nejen že chválím BMW Bychl, jmenovitě pana Hnídka, který mi motorku prodal, předvedl a i zcela neformálně pokecal a nabídl kdykoli přednostní servis. Můj dík patří i panu Šubrtovi z AuTec, který mi jako odpověď na můj e-mail, kde jsem mu psal o sehnání motorky u konkurence, pogratuloval k zakoupení a popřál šťastnou cestu...
To bych rád z hlediska objektivity napsal jako protiváhu k dříve popsaným peripetiím jiných kolegů motorkářů, kteří tak dobré zkušenosti s AuTec neměli...

vorel
Přidané 15.10.2008 12:01

Registrace: 03.05.07
no oni zas tak moc konkurence nejsou, bo Autec je dovozce...
říkám si hurikán

radosek
Přidané 15.10.2008 14:19

vorel napsal:
no oni zas tak moc konkurence nejsou, bo Autec je dovozce...

To je možný. Mě ale přišlo prima jednání prodejců obou Bavoráků, slušnost a ochota. Neměl jsem z toho dobrý pocit, nejsem zákazník, jehož je BMW právě ta jeho cenová skupina... Ti kluci byli ochotní a slušní. A to není vždycky pravidlem...

becka
Přidané 15.10.2008 14:28

Registrace: 12.10.07
každopádně, gratuluju k nové motorce. Ať v pořádku a dlouho slouží thumbs up
hlavně, že je pivo ftlamě

motyka
Přidané 15.10.2008 17:12

Registrace: 06.04.08
Take gratulace k GS, ja si vybral bridlicovou barvu. Mel si stesti na ochotu, ja vybiral pred sezonou a z jednani ani jednoho prodejce (bychl, autec) jsem nadsen nebyl. Nakonec jsem koupil v Drazdanech a z pozitivnich pocitu se vzpamatovavam doted. U nas jsem takovy pristup k zakaznikovi nezazil nikde. Nehlede na to ze jsem v ty dobe i dost usetril. Mimochodem byl jsem tam i na servis po 1.000km a momentalne se chystam na dalsi. Pozitiva se opakovala. Bohuzel se mnou musi draha polovicka kvuli sprechtu, takze se mi navsteva prodrazi o povinny shoping, ale nastesti do kufru se toho tolik nevejde. S autem bych dopadl hur Smile.

vyky
Přidané 15.10.2008 22:02

Registrace: 10.04.08
pro Radosek:gratulaceclap a foto nebude ? Frown
vyky

Bob
Přidané 15.10.2008 22:44

Registrace: 24.10.07
To Radošek:gratuluji k funglofce at ti dělá jenom radost.Malá otázka za tu cenu máš abs,hefty,fid?mnoho štastných km.
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
radosek
Přidané 16.10.2008 07:44

Já Vám všem moc děkuji za přání a gratulace. Tento článek jsem ale nepsal jako masírku nad svojí první (a pravděpodobně i poslední) novou motorkou. Opravdu jsem tak chtěl poděkovat všem, kteří se ke mně zachovali profesionálně, to znamená slušně a zdvořile, tak jako k zákazníkovi...thumbs up

To motyka: Německo jsem zvažoval taky a dost jsem o tom přemýšlel. Je tam ale v mém případě jazyková bariéra. Potom jsem chtěl z mnoha pro mě praktických důvodů leasing. To bych musel zase stejně použít zprostředkovatele. A pokud připočtu čas a úsilí na sehnání a marži zprostředkovatele, čistopis TP, čas na cesty, administrativu atd. a porovnám to s cenou mojí současné motorky, nejsem si jist s nějakou adekvátní úsporou...hmm! A v neposlední řadě potěší drobné blbinky, jako český manuál, český výklad prodejce, kávička s minerálkou od české asistentky in love a ničím nenahraditelný zážitek obyčejného človíčka z nové věci v českém prostředí ...pray

To vyky: fotku udělám jistě na první vyjížďce say cheese! a hodím na "milášky". Teď jsem po práci jel do Vestce, dorazil domů potmě, zaparkoval motorku do dílny a chodím ji mlsně okukovat mezi telefonáty zákazníků, přijímáním zakázek, předáváním opravených aut a ježděním pro díly... Na intimní okamžiky s mojí novou holčinou si musím a chci počkat, až budu mít čas jen pro ni. To je ta zdrženlivost nás starších pánů...Grin

To Bob: Gratulace od Tebe mi přijde stejně tak zdvořilá a srdečná, jako jednání obou prodejců BMW. Vzhledem k tomu, že i s Tebou jsem o motorce jednal, koupil ji jinde a tím Tě vlastně připravil o kšeft, Tvá reakce mě mimořádně těší...blushing A co se týká výbavy: ABS, vyhřívané hefty, počítač, kryty rukou, "držáky kufrů" a hlavně drátěná kola, která jsem si moc přál...

Moc Vám všem ještě jednou děkuji za Vaše přání a těším se někde na shledanou thumbs up

Tak konečně fotka v rámci editace příspěvku Wink
radosek přiložený následující obrázek:

[79.87Kb]
Upravil radosek dne 21.10.2008 07:06

ChipGS
Přidané 19.10.2008 04:17

Registrace: 15.10.07
radosek: gratuluji thumbs up

motyka: to je tak kdyz nekde dojednava neco nezne pohlaviGrinGrinGrin
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 80
Členové on-line: 1
czjohn

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.40 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI