Ahoj všichni,prosím o radu.Na displeji se mi objevil nápis LAMPF! myslel jsem si že je to žárovka,ale mám na motorce xenon a vše svítí jak má,může mi někdo poradit co s tím,co mám zkontrolovat,popřípadě co provést ať nápis odstraním?Děkuji všem travex.
Párkrát jsem to už viděl u xenonu, dělala to oxidace na balastu VN. Doporučuju to vyhodit do popelnice a dát standart žárovku. Krytka žárovky se dá koupit za kilo nová.
Upravil TomVS dne 01.11.2014 13:37
teď jsem to byl ještě vyzkoušet,tak potkávačka i dálkové svítí,blinkry všechny 4 fungují také a brzdové světlo jak na páčku na ruku tak i na nohu také reaguje.Tak nevím.
nebo parkovačka,.. ja jsem tam dal led parkovačku a hlasilo to pořád lampf, tak jsem vrátil klasiku a bylo po problému
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Zapnes klicek sviti male okenko dole pod dalkovym? Zadni zarovky je LAMPFR... A jasne ze muzes jezdit nic se nestane jen te bude otravovat napis.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Po zapnutí klíčku xenon blikne pak nesvítí nic,ani pod dálkovým ten malý čtvereček kde by asi měla být parkovačka,je to tak?žárovku tam snad i vidím ale nesvítí.To by mohl být celý můj problém,je to tak?Děkuji všem.
Takže žárovka od parkovacího světla už je vyměněná,byla spálená.Je vidět že se mám pořád moc co učit a jsem rád že je tady spousta ochotných kamarádů co chtějí poradit,tím ještě jednou děkuji za pomoc a přeji mnoho kilometrů bez nehod a poruch.Laďa travex.