Ne, není to odrážedlo. Resp. ta co máme od Ježka je šlapací. Šlapky jsou v ose předního kola a to je trošku problém, protože velikost tříkolky je tam pro 2-3l děti ale ty buď na šlapky nedosáhnou vůbec nebo to neutlačí při šlapání směrem od sebe. Tak malý děti nechápou, že mají šlapat od sebe.
Takže s tím jezdí jako s odrážedlem, což moc ideální není.
Stylově je super, mezi dětma i na různých oslavách je nejoblíbenější, protože vypadá nejvíc "opravdově" ale nejhůř se s ní blbne.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
..ale az na to dorastie, je ta BMW trojkolka stabilnejsia vdaka sirsiemu rozchodu zadnej napravy a vyssej hmotnosti oproti tym klasickym cinskym za par chechtakov....hlavne vo vyssich rychlostiach
Pro dite ideal www.firstbike.cz. Nauci se rovnováhu na motorce od malicka-do budoucna tj dite nebude zkazene tříkolkou.... Moje dcera na tom jezdi od 1.5lroku a musel jsem poridit ještě jedno na chatu protože bez odrazedla nejde podle ni fungovat..... Je to kvalitni věc, dilensky perfekt zpracovana,lehoucka tj kvalitni plast a az dite odroste tak se vždy proda za dobrou cenu. Je i verze podobne jak enduro vs silnice <jako u BMW>. Mate-li zajem o super vanocni darek pro potomka tak kontakt pls tm@auditel.cz. Vyzvednuti Praha 7. Nadrazi Holesovice oblast. Poptavka je velika před vanoci, nebudou,.....neváhejte. Na jare jinak bude i verze slapaci kolo.
Odrazedla firstbike onroad vyjížďka. Samo podle roadbook. Vybava prilby,vesty,kufricky na věci. Je potřeba od malicka vychovavat....
karta přiložený následující obrázek:
karta napsal:
Odrazedla firstbike onroad vyjížďka. Samo podle roadbook. Vybava prilby,vesty,kufricky na věci. Je potřeba od malicka vychovavat....
...souhlas, resil jsem to stejne a obe deti z FirstBiku sly rovnou na kola. Zadna pomocna kolecka nebo trikolky... ..jo a prodavaj je ve verzi "cross" nebo "street"...
Upravil Bubak dne 14.11.2014 21:09
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
karta napsal:
...souhlas, resil jsem to stejne a obe deti z FirstBiku sly rovnou na kola. Zadna pomocna kolecka nebo trikolky... ..jo a prodavaj je ve verzi "cross" nebo "street"...
Ano. Tj. v prekladu GS nebo RT verze. .
Ještě jednou pro pripadne zajemce -> primo na me email: tm@auditel.cz. Super dáreček pro potomka - prince a princezny k vanocum. + nezbytne prislusenstvi jako kufricky,zvonecky.... Zkusim dohodnout i slevu pro registrovane na BMWGS foru exklusiv.... Neslibuju ale.