Ahojky,
zdravím všechny nechci tu zakládat nové vlákno, vím, že to sem moc nepatří, ale určitě mi tu všichni rádi a ochotně poradí a dají tip.
Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte kontakt na někoho, kdo dělá naft.čerpadla a mění elementy a tak. Potřeboval bych udělat BOSH čerpadlo z kombajnu ,ale fakt poctivě a dobře. Vím, že jich je hodně,ale nechci to svěřit nějakému rádoby kutilovi, co má doma stolici a udělá jedno za měsíc. Takových v okolí máme dost :-(
Jde o motor MERCEDES OM366LA šestiválec
Omlouvám se všem Bavorům :-)
Díky Honza
Delal jsem 10 let stavebni stroje tak ty kontakty mam. Klidne ti to zaridim. Zaruka za kvalitu zarucena....a jinak ten motor jsem delal asi 2x generalku pac byl ve velkym kompresoru. Je to motor kterej se montoval do malych autobusu a nakladaku.
Upravil servisak dne 14.11.2014 21:57
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak to by bylo super. Samozřejmě se budu nějak revanšovat pokud to bude v mých silách. S tím motorem máš pravdu, ještě asi zálež,í jak jsou nastaveny ty hodnoty čerpadla u toho náklaďáku a kombajnu. Ale podle čísla a typu čerpadla to asi nebude problém. Myslím, že to bude stejné. Tak pokud můžeš písni něco konkrétního do PM
Díky moc
To nastaveni hodnot neni problem. Ten pan ma tabulky s hodnotama ktere jsou na jakej motor. Musime vymyslet jak to poresime asi mi ho posles a ja ti to vyridim a zas poslu . Jak chces. Nebo ti dam kontakt a vyridis si to sam.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Pokud je fakt dobrej, tak to bych mu dal i vstřiky ať to mám komplet. Letos už to fakt bylo na hraně. Motor hulil jak lokomotiva a musel jsem měnit dvakrát olej, protože už šla i nafta do oleje. Jasně, mě je to celkem jedno, pokud mi nechceš ten kontakt dát, tak to můžu klidně i dovést a konečně uvidím někoho z fóra "live" a nebo to můžeme poslat. Ale radši bych ti to předal osobně, přece jen těm doručovatelům moc nevěřím a poště už vůbec ne. Aby si s tím neházeli jak z horkým bramborem :-) Přeci jenom to není věc za pár korun. Díky