Tak mám prvního Special Micro Sponzora Je jím Radoš T.....t.
Dneska jsem mu prodal padací rámy. Dali jsme kafe, pokecali - namontovali rámy a přeju mu hodně kilometrů bez toho, že rámy využije )
Zjistili jsme stejné postižení
To je jedna z cest, jak financovat "svoje sny", ale není vždycky co prodávat. Jak to děláte vy )) J8 našel pár přátel, kterým jsem v minulosti pomohl a oni (snad - přislíbeno) teď pomohou nějako korunou mě. No vlastně si pomůžeme tak trochu navzájem - zaplatí si reklamu u mého (našeho sdružení)
Jarda Dingo přiložený následující obrázek:
[20.99Kb]
Upravil Jarda Dingo dne 19.10.2008 19:52
....no dobrá skvadra tu je, poslouchej Jarek ty jsi z toho Družca jak jsou Bratronice, Lhota apod.? já byl celý víkend ve Lhotě makat, tak jak tak koukám tak jsem se měl k tobě stavit na kávu a ještě oslovit toho tvýho sponzora bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
....no dobrá skvadra tu je, poslouchej Jarek ty jsi z toho Družca jak jsou Bratronice, Lhota apod.? já byl celý víkend ve Lhotě makat, tak jak tak koukám tak jsem se měl k tobě stavit na kávu a ještě oslovit toho tvýho sponzora
A když bude chuť stavte se čaj a kafe mám vždycky - to sponzoruju já - teda, většinou deleguju na přítelkyni
Doporučuju dát vědět předem většinou jsem v luftě http://maps.googl...54495&z=13
Upravil Jarda Dingo dne 20.10.2008 21:17
... a kdo není srab, ten cestou k Jardovi vypne navigaci, vypíše si pár okolních vesnic na papír a vyrazí. Já to mám do Družce cca 57 Km ale tímto způsobem mi cesta tam a zpět trvala tři a půl hodiny a najel jsem 168 Km ... Jinak Jardo díky za padáky, za kafe a jsem rád, že jsem Tě poznal
Radosek napsal:
... a kdo není srab, ten cestou k Jardovi vypne navigaci, vypíše si pár okolních vesnic na papír a vyrazí. Já to mám do Družce cca 57 Km ale tímto způsobem mi cesta tam a zpět trvala tři a půl hodiny a najel jsem 168 Km ... Jinak Jardo díky za padáky, za kafe a jsem rád, že jsem Tě poznal
Já na sraz enduroskoly dorazil o hodinu později - pravda bez navigace, ale přeci