Ahoj, mám na vás prosbu. Ve spolupráci s Neurologickou klinikou v Praze dělá Lékařská fakulta průzkum poruch spánku. Jedná se o neziskový projekt sloužící k výzkumu různých chorob. Jde o to, že muži starší 40 let mohou mít problémy se spaním, které jsou předzvěst například Parkinsonovi choroby. Jestli sami máte takový problém, nebo někoho podobného znáte, tak stačí vyplnit dotazník a když budete tím "správným" adeptem, tak můžete podstoupit kompletní vyšetření. Samozřejmě zdarma Poruchy se projevují různými projevy například nadměrnou aktivitou končetin při spaní, zdání velice živých snů atd. Více info tady: http://poruchyspa...1.cuni.cz/
jezek napsal:
Parkinsonovi choroby? Oooooo boze.. ty byt dobry cestin. Tam bych zacal..
ty jses hroznej gej... no co.. ma prizvuk. Stejne jako vic nez pulka mistniho fora 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
Nad 40 let? Tak to jsem asi napřed, já neslyšel budík ani nepamatuju a v práci ráno hraju tanky než se rozední...
Taky tě ty tanky dostaly? Od malička mě fascinovaly a tahle hra se mnou zůstane až do konce
Cekam kdy me to prestane bavit. Pres leto jsem jezdil a griloval, tak jsem myslel ze zavislost je pryc a neni .
Ale mam teprve 14500 bitev, tak to snad teprve prejde
...ty to fakt nevieš? Ja som na to prišiel už v 14-tich rokoch a využivam to dodnes!
Upravil JRM66 dne 01.12.2014 10:53
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.