Ahoj,
prosím není tu někdo z Blanska, kdo by bylo ochotný omrknou jedno auto u prodejce? Podle popisu a fotek vypadá super, ale přece jen - do Blanska je to dálka a nechci tam dovalit a zjistit, že je to naleštěná bída... Moc děkuji i za případné názory :-) http://www.carlea...x4-maxi-1/Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Díkes, zkusím mu napsat, jestli by byl ochoten....
Upravil MartinM77 dne 09.12.2014 09:09
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Nazdar takze konstatovani kolegy ze servisu na zaklada dat z VIN:
Lakovaná postranice a zadní nárazník, rozstřik do střechy (kvůli odstínu barvy, aby ta nově lakovaná bočnice neměla ostrý barevný přechod do dalšího dílu), jinak nic vážného, takhle na dálku to nevypadá nejhůř.
Upravil schrek dne 09.12.2014 09:47
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Nazdar takze konstatovani kolegy ze servisu na zaklada dat z VIN:
Lakovaná postranice a zadní nárazník, rozstřik do střechy (kvůli odstínu barvy, aby ta nově lakovaná bočnice neměla ostrý barevný přechod do dalšího dílu), jinak nic vážného, takhle na dálku to nevypadá nejhůř.
Super děkuji moc, dobré info.
Teď jsem telefonicky mluvil s Palffym a mám slíbeno okouknutí :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
schrek napsal:
Ja jedu do Blanska na otocku v patek tak nevim jak bude cas
Uvidíš..kdybys měl čas, tak by to bylo super..víc očí víc vidí a víc hlav víc ví :-D