Moc často sem nepíšu, ale dovolil bych si nakopírovat sem info o akci který jsem dával na Cenduro - jedou tam i lidi který znáte, zatím Pardál, Stenly a i mně tu pár lidí bude znát.
Tak bych si dovolil zveřejnit a pozvat všechny známé i neznámé na další akci bez motorek, tentokrát výjezdní - pojedem se vlakem podívat za Stenlym a za Kocourem.
Jelo by se v sobotu 24.1. do Varnsdorfu do pivovaru Kocour, kde vyráběj a točej plno tradičních i netradičních druhů piva, rád bych domluvil i prohlídku pivovaru. Další výhoda tohoto pivovaru je ta že tam jede vlak, mají tam svojí soukromou vlakovou zastávku, taklže by se jelo v 15:02 vlakem TL70 20922 z Liberce, návrat by byl vlakem TL70
20933 v 21:27 od Kocoura. Po návratu může bejt případně afterparty u mně a mimoliberečtí tu mohou jako vždy přespat.
Byl jsem tam zatím dvakrát a vždycky jsem byl spokojenej, dá se tam i slušně najíst a Stenly nám tam povypráví a možná i předvede svý nový Elefantí vozidlo.
Bude tam potřeba odhadem tak tejden dopředu zamluvit stůl (Stenly možná upřesní), takže bych potřeboval trochu dopředu vědět s kým mám počítat. Budu sem postupně dávat i seznam kdo z místních celebrit dorazí
Ahoj Tome, rád tě tu zase po čase vidím (čtu). Přijet se mi zrovna nehodí, ale doporučit mohu zodpovědně.
V pivovaře je dobře. Pivo žádnej zázrak, leč když jsme se tam naposledy srazili, vařili moc dobře - což doufám trvá. Ale co je nejdůležitější - v tý vaší severský společnosti nikdy nuda nehrozí . Hlavně hosty ještě poté tradičně řádně protáhni Libárem - Plzeňkou, Takáž Pakáží apod. Jen potom ten kebab ráno o čtvrtý tentokrát raděj vynechte - Okamura by v tom bezpochyby viděl podporu Islámu
Čau Jardo, škoda, u vás jsem zrovna trochu doufal že byste se mohli chytit, tak třeba někdy jindy - budu odkaz na naše akce dávat i sem.
Já tam byl už dvakrát a i ten jejich ležák - Kocour mi přišel pitnej, na ty ostatní experimenty jsem moc velká konzerva.
Nevím jestli nás to pak v půl 11 od vlaku zavane do hospody nebo jen na dopitnou ke mně, ale jsem si jistej že se brzo spát nepůjde
Čau, Tom
Tak se nám akce blíží, sraz bude v sobotu 24.1. ve 14:45 v Liberci na nádraží, lístky nekupujte, koupím hromadně se slevou.
Předběžnej seznam účastníků zájezdu :
TomElefant
Stenly
Pardál + 1
Slerin + 1
Bulis
HonzaH
Čízák
Ládínek
snad Maty
snad Charlie
Čau, Tom
[quote]TomElefant750 napsal:
Tak se nám akce blíží, sraz bude v sobotu 24.1. ve 14:45 v Liberci na nádraží, lístky nekupujte, koupím hromadně se slevou.
Předběžnej seznam účastníků zájezdu :
TomElefant
Stenly
Pardál + 1
Slerin + 1
Bulis
HonzaH
Čízák
Ládínek
snad Maty
snad Charlie
Čau, Tom
Lístek schovat, mělo by být na každého 1 pivo zdarma. Prohlídku pivováru zařídím.
Stenly- motocyklista varnsdorfský