zdravim. videl som ze je tu niekolko konstrukterov a technikov na vypocet. chcel by som sa spytat ci by niekto vedel trocha pomoct alebo ma usmernit.
kamarat chce vyrobit bednu- skrinu na naradie za kabonu dodavky- valnika. len neviem stale z akej velkosti ma byt material aby som to zbytocne neprehnal a nebolo to tazke. daky nakres by som popripade vedel poskytnut ak by si niekto nasiel cas na to mrknut.
dakujem za pomoc
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
to viem. ale toto je trocha ine. je to box velky 2m x 1.6m x 0.77m a maju sa z neho vysuvat na kazdu stranu vysuvy s 100% vysuvom v celej velkosti (myslim tym vyzke a sirke)boxu. tu je ten vysuv http://www.accuri...trial/9308 takze vsetko okolo bude len akoze obal tych vysuvov. tie maju zniest vahu kazdy okolo 200kg. plus na kazdej strane maju byt dverka uchytene na tom obale.
len som to narychlo nacarbal alebo v dakom softe by mi to trvalo dlho a taky program ani neviem ovladat
chcem vyrobit konstrukciu ktora sa obali tym slzickovym Al plechom. ale mam obavu ze ked auto bude brzdit tak sa to cele rozvajla pretoze je to vysoke 1.6m a bude to tazke.
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[117.53Kb]
tak dalsia napoveda. robene v programe pre hlinikove konstrukcie. ide o predstavu konstrukcie ako by mala byt. potom este vysuvy dovnutra.
ide mi o to z akeho materialu to staci urobit aby to vydrzalo a nebolo tazke. obalene to ma byt hlinikovym plechom
xNOKIAx přiložený následující obrázek:
[126.11Kb]
ta lepsi preklizka jde taky pouzit,voda ji neva,uz to mame na aute asi 5 let a je to furt stejny,,zalezi na co to ces,tuto moc netesni ale na kanystry a vercajk staci