V lete 2014 jsem si koupil 1200 GS, prvni velka motorka. bohuzel, zrejme ze stresu a krecoviteho nadseni jsem si behem par tydnu zpusobil tenisove lokty. Behem cca 3 mesicu jsem vymenil troje riditka, bohuzel uz ty lokty byly tak rozjete, ze nevim jestli to pomohlo. Zatim jsem absolvoval razove vlny, elektrolecby a nejake podivne masti doporucene na netu. Mate s tim nekdo podobnou zkusenost? Pomohlo vam neco? Diky predem za rozumne prispevky. Bob111
Ahoj.Marodil jsem s tím tři měsíce, na jedný ruce. Dvakrát mi vytahovali z lokte injekcí tu sr.čku, bezva mučení. Je to sedm let a občas, při nějaký práci, která to zatěžuje, to zase zacítím. No a v tom případě nasazuju ortézu na loket, je to bandáž s nějakou páskou a to je jediný, co pomůže. Ona ta páska zapříčiní, že ty svaly v lokti používáš jinak. http://www.sanome...sovy-loket Tohle nebo něco podobnýho. Když jdu na nějakou těžší fyz. zátěž, nasazuju preventivně. Jo a ty masti používat k tomu. Na magnet a elekroléčbu jsem chodil a možná trošku lepší, ale žádnej zázrak. Doktor říkal, že se to velmi rádo vrací. Takže tak
Upravil Kraftrad dne 05.02.2015 06:06
Taky mám stejný problém a prostě se to párkrát vrací.
Řeším stejně jak Kraftrad u sportu.
Co chci říct je to, co tě nepotěší, že rozhodně nedoporučují nosit bandáže a ortézy dlohodobě(třeba na moto dovolené celý den)
Osobně se vždy pořádně protáhnu a rozcvičím.
bob111 napsal:
Diky za odpovedi, mam protezy (vc pasku) na obe ruce, hrozne rad bych se toho do jara zbavil, ale zda se, ze to mozna nebude mozne Bob111
Ty máš protézy, nebo ortézy. Možná si unikát s protézama na rukách na motce.
Pokud máš možnost - sežeň si mast Finalgon - nekupuj v Čechách, je to velmi slabý odvar. Nech si dotáhnout z Ukrajiny. Btw - v ČR není myslím ani registrovaná, takže nebude zrovna povolená. Nicméně - po aplikaci zvšuje prokrvení, zvyšuje prohřátí (a to velmi velmi velmi) A tím ulevuje od bolesti. Při tréninku to byl můj neodkladný pomocník.
Ale opravdu si dávej hodně velký pozor při aplikaci a při aplikovamm množství a to nepřeháním... Když to přeženeš, nepomůže Ti ani ledová sprcha... Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
se někdy stav, já Tě máznu Finalem a poznáš sám Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
používám tuto http://www.czleka...tAodZE8A6g, teda hlavně na třísla před hokejem. Namažu 1/2 hodky před a obvážu. Celou dobu parádně hřeje a mám pocit, že pomáhá(možná jen placebo efekt
Teplo je teplo a na moto zvláště.
p.s. pozor na aplikaci na choulostivá místa
nicholas1 napsal:
Pokud máš možnost - sežeň si mast Finalgon - nekupuj v Čechách, je to velmi slabý odvar. Nech si dotáhnout z Ukrajiny. Btw - v ČR není myslím ani registrovaná, takže nebude zrovna povolená. Nicméně - po aplikaci zvšuje prokrvení, zvyšuje prohřátí (a to velmi velmi velmi) A tím ulevuje od bolesti. Při tréninku to byl můj neodkladný pomocník.
Ale opravdu si dávej hodně velký pozor při aplikaci a při aplikovamm množství a to nepřeháním... Když to přeženeš, nepomůže Ti ani ledová sprcha...
Taky se trápím asi 4 měsíce a je to k pláči, práce stojí, ruce leží kde se taková mast dá sehnat? Díky
nicholas1 napsal:
Ale opravdu si dávej hodně velký pozor při aplikaci a při aplikovamm množství a to nepřeháním... Když to přeženeš, nepomůže Ti ani ledová sprcha...
Taky se trápím asi 4 měsíce a je to k pláči, práce stojí, ruce leží kde se taková mast dá sehnat? Díky
Pokud máš někoho, kdo jezdí pravidelně na Ukrajinu, tak by to neměl být problém. Já už mám jen zbytek, takže bych taky uvítal zdroj...Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..