... zdarec .. nemáte někdo tip nebo kontakt na nějaký pěkný penzion u moře v Černé Hoře nebo nějaký pěkný apartmán u moře v Itálii někde v oblasti mezi Rimini a Garganem ? slíbil jsem rodince že je tam na 14 dní vyvezu.
dík
š.
edit: přidaná Italie
Upravil chstepan dne 19.02.2015 13:01
(ch)stepan
Mám tel.kontakt na super ubytování sám jsem ho využíval je to v Ulcinji jmenuje se Salim +382 69368300 bohužel email nemám ale když mu písneš sms tak ti ho určitě pošle umí docela dobře česky
To tě prostě musí bavit
.. tak dle rodiny je preference Itálie ... takže kdybyste někdo věděl ... dík
to misch. dík .. kontakt si nechám pro sebe, jestli to bude s rodinkou itálie tak na moto si dám Černou Horu :-)
Upravil chstepan dne 19.02.2015 13:09
(ch)stepan
... heureka .. doma to prošlo a jedeme do Montenegra :-)) .. na 14dní .. tak teď už jen vysvětlit manželce že asi pojedeme s vozejkem(+r1200gs) :-)) ... nebo pojede s děckama autem a já jim budu sekundovat na moto ... a zatímco tam bude rodinka relaxovat na pláži .. budu podnikat "fakultativní výlety" na moto ... (kozy se nažerou a vlk zůstane celej :-))
(ch)stepan
chstepan napsal:
... heureka .. doma to prošlo a jedeme do Montenegra :-)) .. na 14dní .. tak teď už jen vysvětlit manželce že asi pojedeme s vozejkem(+r1200gs) :-)) ... nebo pojede s děckama autem a já jim budu sekundovat na moto ... a zatímco tam bude rodinka relaxovat na pláži .. budu podnikat "fakultativní výlety" na moto ... (kozy se nažerou a vlk zůstane celej :-))
chstepan napsal:
chstepan napsal:
dobrý řešení..to mám v plánu já tento rok..když už je to mimčo..:-)))
http://czunici.ra...