AHOJ KAMARÁDI KOLEGOVÉ chystam vejlet do rakouska na grossglockner a okolí nechtěl by se někdo přidat ??.. nebo čr pod stan .. popřípadě někam dál norsko atd.. jedu na bmw r 1200gs adventure hledam kolegu čauvec michal
michallichner přiložený následující obrázek:
obrazně řečeno domu!! byl jsem v rakousku 6 let tak jsem chtěl říct že se domluvím a znám to tam neříkal jsem že jsem nějakej cestovatel jezdím druhou sezonu pro někoho zahumenkovej vejlet proněkoho pěknej vejlt
michallichner napsal:
obrazně řečeno domu!! byl jsem v rakousku 6 let tak jsem chtěl říct že se domluvím a znám to tam neříkal jsem že jsem nějakej cestovatel jezdím druhou sezonu pro někoho zahumenkovej vejlet proněkoho pěknej vejlt
michallichner napsal:
AHOJ KAMARÁDI KOLEGOVÉ chystam vejlet do rakouska na grossglockner a okolí nechtěl by se někdo přidat ??.. nebo čr pod stan .. popřípadě někam dál norsko atd.. jedu na bmw r 1200gs adventure hledam kolegu čauvec michal
Čau,můžeme se někde potkat na pokec,taky plánuju sezonu 2015,chci vyrazit do Rumunska,ale Skandinávie mě taky láká.Jsme od sebe kousek(kousek od Šternberka),tak není problém...
michallichner napsal:
Myslel sem to nahoře samozdřejmě ironicky ;Souhlasím s tebou.
Ok kluci budu rád když se někdo najde na nějakej velet to rumunsko by nemuselo byt vubec špatné :-) do šternberka jezdívam hodně mužeme sae domlůuvit a sejdeme se budu rád ..učil jsem se tam tak staččí říct kde a kdy a jsem tam
Ahoj ahoj,
tak sem si ríkal kolko krát by sem nekam zašel ale neni ským. Na moto jezdím teprv od minuleho roka, mám malé GS jednoval. No ale rád by sem do teho išel. Aj to Rumunsko.
No na GG jsem byl již několikrát a klidně bych jel zase (každou sezónu) ale připadá mi že neví, kolik by za to mýto chtěli ....Pokud jsi tam ještě nebyl,tak tam určitě zafrč,bude se ti tam líbit! Nakonec ono se prý říká kdo tam nebyl,jako by motorkář nebyl ale to si nemyslím .
Upravil zdenek1 dne 04.03.2015 22:05