(HR, MNE), kde to není o prázdninách přecpáno turisty? Po pár letech bych chtěl vzít ženušku k vodě, do tepla. Ubytko nepotřebujeme, máme auto s postelí .... napadlo mně třeba na jih Černé Hory... ? V Chorvatsku jsme byli naposled tak před deseti lety, nevím, jak to tam vypadá dnes.... asi to bude davový masakr... ?
Dík za rady....
Upravil tobig dne 15.03.2015 09:18
tobig
tobig napsal:
(HR, MNE), kde to není o prázdninách přecpáno turisty? Po pár letech bych chtěl vzít ženušku k vodě, do tepla. Ubytko nepotřebujeme, máme auto s postelí .... napadlo mně třeba na jih Černé Hory... ? V Chorvatsku jsme byli naposled tak před deseti lety, nevím, jak to tam vypadá dnes.... asi to bude davový masakr... ?
Dík za rady....
Chorvatsko je kapitola sama pro sebe, nechaj si zaplatit úplně za všechno a lidí je tam jak naseto.
Černá Hora na pobřeží je taky bídná, hodně lidí a hezký je to akorát na severu, kde je lidí ještě víc Jih je strašnej, stejně jako sever Albánie. Mluvim samozřejmě o pobřeží.
Pokud máš karavan, doporučil bych ti jet do Řecka na Sithonii. Nějakejch 1700 km, málo lidí, ceny lidový a můžeš kempovat i nadivoko, to se ti v HR asi nepovede.
jardajerman@seznam.cz
Díky Jardo za sqělý tip, Řecko mně nenapadlo.... Na gůglu to nevypadá vůbec špatně.... autočundrujeme Vivarem s vestavbou na spaní a vegetování mimo profláklé místa.
Upravil tobig dne 14.03.2015 18:10
tobig
tobig napsal:
Díky Jardo za sqělý tip, Řecko mně nenapadlo.... Na gůglu to nevypadá vůbec špatně.... autočundrujeme Vivarem s vestavbou na spaní a vegetování mimo profláklé místa.
Řecko famozni. Cesta ke zlatnickym vesnicim Kallarytes a dalsim je famozni. A na poloostrove Pelion jsme byli na nekterych plazich uplne sami. Na podzim se tam vracime...
tobig napsal:
možné je všechno, problém s volným kempováním je mimo skandinávii už asi všude.... ale nedivím se... stojí-li na pláži vedle sebe 10 až 15 caravanů, říkají si o prúser.....
Upravil tobig dne 15.03.2015 09:17
tobig