Neviete niekto ako na to, klasické odvzdušnovanie nefunguje, ale niekde som čítal že podtlakom a z dvoma striekačkami súčasne ale neviem či je to fakt pravda! :wink: Menila sa prevodovka ako aj nové ložisko, trebalo to poriešiť ešte pri demontaži ložiska ale v zhone sa na to trochu pozabudlo...
Upravil JRM66 dne 14.03.2015 19:15
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Když to nejde předem, tak to zkus zadem. Hadičku od nejbližšího brzdiče ke spojkovému prasátku, Povolit odvzdušňovák na spojce a našlapávat brzdy jako když je odvzdušňuješ. Protlačíš ten vzduch do nádržky slušnym tlakem.
Kdysi mi to taky vůbec nešlo odvzdušnit na Mercedesu, tohle mi poradili a šlo to perfektně.
Takže hydraulicke tlakove potrubie odpojiť zo systemu a namiesto toho tam pripojiť tlakovy system od predneho ľaveho brzdiča a našlapovať spojku brzdou a priebežne odvzdušnovať ako pri klasike, pytam sa preto či som to nahodou spravne pochopil?
...aha, už teraz mi to je úplne jasne! Dikes za radu, hned v pondelok to vyskušam a dam vedieť ako som dopadol.... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Konce hadičiek na odvzdušnovakoch stiahnuť paskou alebo to udrži samosebou ked tam bude nejaky tlak?https://www.dropb...z.pdf?dl=0
Upravil JRM66 dne 15.03.2015 11:59