Ahoj, má někdo zkušenost s lístkem z Irkutsku do Moskvy s motorkou?? Nedá se koupit lístek až na místě?
Momentálně mi to ověřuje CK, ale nerad bych se vázal na konkrétní spoj.
Díky, V
Urco se da koupit listek az na miste, mam dokonce takovy pocit, nekdo to nekde psal, ze listek nejde koupit dopredu. Myslim na vlak, ne pro motorku. Masinu bych byt tebou resil pres spedici, vyjde to podle me levneji. Mam zkusenost s Azimut.
Ono tech vlaku jezdi docela dost, treba z Novosibirsku do Moskvy nekolik denne. Takze maximalne se zdrzis treba den.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
uz jsem to tu nekde psal, jsou tam tri varianty na vlak, podle kupe atd. Novosibirsk moskva me vyslo na cca 7tis Kc. Motorka pres spedici byla za 6 rublu/kg a nezalezi jak daleko. Zalezi ale taky na case kdy jedes. Jo a myslim ze smer na Moskvu je levnejsi nez obracene, ale presne to nereknu.
v r.2011 me to s motorkou stalo kolem 10t - 12 tis Kc
Listek i motorku jsem nalozil v Irkutsku prakticky na pockani. Nic dopredu jsem nemel.
jsou tam ruzne spedice kt maji jeden vagon na nalozeni a tren se priprahne pak k tomu co prijede.
vylozeni v Moskve primo na nadrazi na peronuBMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
JAk pisou kluci nejlepsi je pres spedici, jinak kdosi tu psal , ze cena do Moskvy je az 40% levnejsí jak z Moskvy
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jo vyslo to docela levno, loni byl rub 0.6Kc takze nejakych tusim z hlavy 1200Kc za masinu? asi jo. Jak pise dufino, spedice maji vagon a kdyz jim zbyde misto, tak si tam soupnes masinu. My museli navic jeste koupit kurty a palety nam kluci dovezli. V moskve nam to sundal borec s nakladakem s plosinou.
Nemel bych z tohodle vubec strach.
dufino napsal:
v r.2011 me to s motorkou stalo kolem 10t - 12 tis Kc
Listek i motorku jsem nalozil v Irkutsku prakticky na pockani. Nic dopredu jsem nemel.
jsou tam ruzne spedice kt maji jeden vagon na nalozeni a tren se priprahne pak k tomu co prijede.