Mno... co k tomu říct... lepší dvě skupinky si vybrat nemohli... ale alespoň jsem se dozvěděl, že vlastně motorkáři nejezděj proto, že je to baví, ale kvůli ostatním :-D alespoň tak to tvrdí čopráci a kaskadéři :-)
Eman_ napsal:
Zda se me to a nebo jeden z tech homiku vypada jako bluesbery po repasu....
Je to celkem peknej film...
Je to nejpřibllejší film o motorkách jaký kdy natočili.
Pusť si tedy ruský nejúspěšnější motocyklový trhák "Moskva slzám nevěří"
Je to ze stejné doby, budeš mít alespoň srovnání.
Upravil Hrabe_X dne 02.04.2015 10:31
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Eman_ napsal:
Tak podle mě to primárně není film o motorkách...
Já jsem snad napsal že je to nejpřibllejší film primárně o motorkách jaký kdy natočili?Tak asi proto že to není primárně film o motorkách tak se stal kultovním filmem motorkářů... mimochodem máš pěknou ponorku
Eman_ napsal:
Tak podle mě to primárně není film o motorkách...
Já jsem snad napsal že je to nejpřibllejší film primárně o motorkách jaký kdy natočili?Tak asi proto že to není primárně film o motorkách tak se stal kultovním filmem motorkářů... mimochodem máš pěknou ponorku
Jakou ponorku? Nechápu...
Napsal jsi, že je to nejpřiblblejší film o motorkách jaký kdy natočili a já jsem reagoval, že není hlavně o motorkách...co tě na tom tak žere?
A kultovním filmem u motorkářů je asi proto, že ten film je podle mě hlavně o svobodě a ježdění na motorce o svobodě je.
BMW R 1100GS
Nejdříve jsem se díval na "Klany" - o motorkářích, bohužel až do konce, potom na ten "kultovní" film. To už jsem celé nedal. Nejlepší byla ta úvodní píseň, dál - "o ničem"!"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."