Ahoj nemáte někdo tip na hezkou cestu do Chorvatska? Jde o to že rodina jede do chorvatska a já za nima jedu na motorce.......chci si projet Durmitor proto na motorce , pojedu o 3 dny dříve takže budu mít fora 3 dny na cestu.Nemáte někdo nějaký tip na hezkou cestu kudy? cílová stanice je cca Split
Upravil dodge dne 13.04.2015 22:16
Vše co dojede do cíle je dobré.
Musím potvrdit cestu do Tržiče, je to tam pěkně zamotaný. V ČH Šavnik - Mijoska, nebo si projet Lovčen od Cetinje za poplatek asi 3E, dostaneš se na hřeben nad Kotor - nádherný pohled.
Odjizdim 3.7 kdyby se někdo chtel přidat nebráním se a cesta se dá upravit. Zatim je to Rakousko,Slovinsko , Chorvatsko , Bosna ,černá hora,a zpět do Chorvatska
Vše co dojede do cíle je dobré.
dodge_srt8 napsal:
Odjizdim 3.7 kdyby se někdo chtel přidat nebráním se a cesta se dá upravit. Zatim je to Rakousko,Slovinsko , Chorvatsko , Bosna ,černá hora,a zpět do Chorvatska
dodge napsal:
Ahoj nemáte někdo tip na hezkou cestu do Chorvatska? Jde o to že rodina jede do chorvatska a já za nima jedu na motorce.......chci si projet Durmitor proto na motorce , pojedu o 3 dny dříve takže budu mít fora 3 dny na cestu.Nemáte někdo nějaký tip na hezkou cestu kudy? cílová stanice je cca Split
Bosnou to je pěkný - Slavonski Brod - Zenica - Sarajevo - Foča - Durmitor (MNE)
ale pokud by jsi chtěl jet přes Mostar, tak je fajn cesta z Banja Luky na Jajce, kde stojí za to zastavit..
ale celkově se dá říct, že ten Balkán je pěknej, takže tam se dá vymyslet moc cest