Potrebujem poslat 3 pary pneu do Dusanbe at je nemusime mit na motkach , a zjistujem kdo a za kolik se to da poslat . prosim o vecne rady . dekuji
1150 Gsa Se
na strankach maji nejbliz az Almaty. Takze bych se obratil na DHL. My jsme teda gumy vezli sami. Zpetne muzu rict, ze to bylo i zbytecne jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Chybí info.kolik hodláte najet km.Ale cena dopravy silně převýší cenu pneu kdekoli na světě.Pokud najedete do 15000km,tak to jedna sada např.E-09 zvládne.Pokud se bojíš,že ne,přezul bych před vjezdem do země kde předpokládáš,že gumy neseženeš
(těch je dnes už dost málo).Prostě jestli jedete přes Turecko přezul bych tam a pokud přes Rusko tak tam.Vláčet s sebou pryže je opruz a jak psal Vojta je to zbytečný.I průraz se dá nějak opravit,že dojedeš.
sadilek napsal:
Chybí info.kolik hodláte najet km.Ale cena dopravy silně převýší cenu pneu kdekoli na světě.Pokud najedete do 15000km,tak to jedna sada např.E-09 zvládne.Pokud se bojíš,že ne,přezul bych před vjezdem do země kde předpokládáš,že gumy neseženeš
(těch je dnes už dost málo).Prostě jestli jedete přes Turecko přezul bych tam a pokud přes Rusko tak tam.Vláčet s sebou pryže je opruz a jak psal Vojta je to zbytečný.I průraz se dá nějak opravit,že dojedeš.
najezd cca 25 tkm tur-iran -pamir - mongolsko- bajkal- z5 do moskvy vlakem
1150 Gsa Se
Vidim ze tohle zacina byl frekventovana lokalita pro tohle forum, tak at Vam to dobre vse dopadne , mi to chcem jet pristi rok a pomalu chystame.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ta Almata nezni spatne , hod si stranky mitasu tam mas presne mapku.
Tady mas kontak na tu Almatu info@pcagroup.kz www.pcagroup.kz ale muselo by se to dohodnout drive jelikoz oni maj distribuci jen pneu na pracovni stroje a nakladaky atd.
Upravil schrek dne 16.04.2015 13:36
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Asi bych to neresil a bud vzal jednu sadu s sebou a nebo jel na 07 a ty to vydrzi.
Jinak jo, uz jste asi pati co to jedou jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Jel bych to taktéž na E-07 Dakar. V současné době Igor na vyzrálých Dakarech bez 400 km - 40.000km na jedné saděTestovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
Jel bych to taktéž na E-07 Dakar. V současné době Igor na vyzrálých Dakarech bez 400 km - 40.000km na jedné sadě
ja na nech vyjedu / E07- Dakar/ale nemyslim si se to vydrzi , ja na ne najel max. 14 tkm a fakt pak nechci jet pamir a mongolsko na slikach , to radeji na jistotu prezujem v dusanbe , zichr je zichr 1150 Gsa Se
My jeli uplne stejne, vyjeli jsme na 07 a v Tajiku ty gumy nebyli ani v polovine. Jinak Pamiru se neboj, dyt je tam highway jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Ja teda jen na pamiru za tech 1000 a neco totalne oddelal zadni karoo 3 . sice nalozena moto ale jel jsem jak posranej protoze sam. Ale guma byla total a v Oshi musela nova