Ja nevim....ale prezouval jsem v nekolika pneuservisech a nikdy nebyl problem,vetsinou si teda sundavam zadni kolo sam,ale problem nebyl ani v rumunsku a ani nikde jinde myslim,ze muzes jet opravdu kamkoliv a jestli mas dusovku tak se smir s tim ze bez duse utika.
basto napsal:
čau kde v praze prezujou mitasky e 09 na 1100gs chci vědet kde s tím maj zkušenosti.kde prezouváte vy????
A co takhle skusit MITAS? Tedy teď PNEUBOX na Švehlovce?
Tam přezouvaji i na šestidenní. Ovšem teď v zimní sezoně tě asi nebudou mít nikde rádi...
Upravil BIGR dne 11.11.2008 10:27
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
...osvědčený možná jen pro známý... volal jsem tam minulou sobotu a srážka s pneuservisem červený byla jedna z nejdrsnějších v mém životě... :
Já: dobrý den, potřeboval bych přezout pneumatiky na moto, kdy bych se mohl stavit?
Pneuservis červený: nemohl.
Já: (....lapám po dechu, ničemu nerozumím) ....počkejte, dovolal jsem se do pneuservisu?
Pneuservis červený: ano
Já: Tak kde je problém? potřeboval bych přezout motocykl...
Pneuservis červený: Neexistuje. Nashle.
klap....túúúúúúúúúúú.....
Jarax tomu se mi ani nechce věřit,až se uvidim s červusem na mikulášský co máme od klubu tak se snim o tom pobavim jak se to mohlo stát že tě tam někdo takhle odbyl,je možný že tam byl fofr stim že jim začali podzimní žně ale i tak by tě nemuseli takhle odbejt a říct ti třeba že když přivezeš kola tak to není problém přezout,no a jestli to ještě stále nemáš přezutý tak stim přijeď do MARI MOTA ve Vrbově ulici a já ti to přezuju,neni nijak moc nával takže to bude i na počkání,jinak se mužeš domluvut na tel 225110270 je to tel na přijimacího technika na servis a ten tě jistě nijak neodbyde
jarax: to mě šokuje, vždycky mi tam vyšli naprosto vstříc. Robertovi to pochopitelně řeknu...
Nevím tak teď - lidi naprosto šílí kvůli těm novým značkám na dálnici - ale normálně tam bývají i v sobotu odpoledne a vždycky bezproblémů.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
jarax: to mě šokuje, vždycky mi tam vyšli naprosto vstříc. Robertovi to pochopitelně řeknu...
Nevím tak teď - lidi naprosto šílí kvůli těm novým značkám na dálnici - ale normálně tam bývají i v sobotu odpoledne a vždycky bezproblémů.
bylo to v sobotu, všichni přezouvali a měli tam frmol, ale stále to neznamená, že mi aspoň neřekne něco ve stylu máme plno, přijeď příští tejden, nebo že motorky už v říjnu nepřezouváme.
Neřeš to, v Praze je pneuservisů dost. Já už k nim, pokud nebude zbytí, nebudu ani volat.
no já taky Roberta znám a vim že je to moc fajn kluk kterej když muže tak pomůže a motorku by nikdy nevihodil,asi si se dovolal nějakýmu zaměstnanci kterýho to tam nebavíhold smůla,no knám jsi ale taky nezavolal jak jsem ti nabízel