Ahoj všem,
Pátrám po tom, v čem spočívá úprava výkonu ze stávajícího který v TP F 650 nebo F 800 GS je na 35 KW a následný zápis do TP . Dále mne zajímá kde je to možno udělat a co to stojí pokud to lze . díky
fero napsal:
Ahoj všem,
Pátrám po tom, v čem spočívá úprava výkonu ze stávajícího který v TP F 650 nebo F 800 GS je na 35 KW a následný zápis do TP . Dále mne zajímá kde je to možno udělat a co to stojí pokud to lze . díky
Zavolej do bmw a tam ti to reknou natotata...cena bude podle teho co se tam meni...na nejake moto staci doraz na kladku za par kcs, jinde jako u bandita novy soupatka za 10 tisic...v servise ti to snizi pak pockas na protokol z prahy a stim uz jen na urad zapsat do tp.pak si doma ten vehement zas vyhodis aby ta motorka jela Kupredu spatki ni krok...
zdarec Franto,
mám dojem, že se to zde několikráte diskutovalo, ale nemám čas to hledat. co si pamatuji, existuje nějaká "sada", kterou Ti v BMW nainstalují a dají potvrzení pro dopravní odbor, tak aby mohli zapsat do TP a myslím, že se diskutovala částka 2-3tis, ale fakt netuším.
to chceš pro syna ;o). taky koukám na tu červenou ;o))
www.jantruhlar.cz
Na f650 jednobuch kdyz sem predelaval na 25kw to stalo 2130,- material a prace a 2500,- certifikat pro dopravko tam nasledne 50kc. Doporucuji jit primo k BMW ac je to neskutecne tam me to vyslo nejlevneji.
Upravil schrek dne 01.05.2015 10:16
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mám vyhlidnute 650 GS v D, ale ma 52 kw tak se ptám , abych věděl co s tím kdybych ho přivezl pro synatora. Nebo si říkám jít rovnou do 800 a potom by to byl ten samy postup jen nevím co a jak a za kolik. Asi by možná věděl servisak ty to ve Stratosu asi dělají ne..
Upravil fero dne 01.05.2015 10:56