Zdravím všechny světoběžníky, máte někdo reálnou zkušenost s trajektem z Oděsy do Batumi?
Rusko je nuda a popáté projíždět devadesátkou Tureckem se nám nechce.
Navíc cesta do Turecka je taky jenom honění km
Proto jsme se rozhodli pro zmíněný trajekt.
Už komunikujeme mailem a telefonem s Ukrferry a neměl by to být problém, pouze ještě nemají jízdní řád na červen, chystají ho vždy cca měsíc napřed. Detail.
Loď pluje cca 50 hodin a ceny v dolarech se výrazně liší od cen v hřivnách-
-Nemáte náhodou někdo zkušenost zda se dá platit v hřivnách?? Vzhledem k situaci na Ukrajině, si za hřivny asi nekoupíme ani zmrzku...
-Nevíte náhodou, jak je tento trajekt vybaven?? Jídlo, pití, ceny atd.
Díky moc
Zdenda
Ahoj,ještě jsem narazil od kamoše na tuto společnost. http://www.navbul.com/bg/main-activities/ferry/index.php Podrobnosti snad brzo budou, ale taky nemají jizdní řád na tak dlouhou dobu dopředu. Celkem by byla zajímavá i zpáteční jízdenka.
Hello
Our line is Varna-Batumi-Ilyichevsk-Varna
The price for 1 passenger from Ilychvsk to Batumi is 230 USD includes cabin and meal /if you take the ferry through Varna/
The price for 1 passenger from Ilychvsk to Batumi is 140 USD includes cabin and meal/ if you take the direct ferry Ilyichevsk-Batumi/
The price for 1 motorcycle is 100 USD
The trip takes :
-2.5 days /direct Ilyichevsk-Batumi/
-5 days /Ilychevsk-Varna-Batumi/
tom3
Jinak jím jeli kluci z dokolakolem, takže když hezky poprosíš Shreka, dá ti na ně číslo a můžeš jim cinknout. Určitě rádi poradí ... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
AHoj Geofre,
díky za info,
v prvním příspěvku jsem psal, že s Ukrferry komunikujeme a že dělají rozpis jízd na měsíc dopředu, tak trochu nerozumím tvému odkazu...
Díky za ten tip dokolakolem!
Pro nas má zatím nejvyšší hodnotu příspěvek Toma!
Zdenda
Zdenda napsal:
AHoj Geofre,
díky za info,
v prvním příspěvku jsem psal, že s Ukrferry komunikujeme a že dělají rozpis jízd na měsíc dopředu, tak trochu nerozumím tvému odkazu...
Díky za ten tip dokolakolem!
Pro nas má zatím nejvyšší hodnotu příspěvek Toma!
Tak dej vědět až budeš vědět více. V srpnu bychom rádi tímto trajektem taky jeli. Já to taky průběžně budu zjištovat.
tom3