Kluci - Vy fajn, Ne paka, co jen tlachaj. Koupil jsem a Dal do kupy L300 4x4 a chci Prcka (syn 7 let) Vzít mezi lidi - Chtlěš bych mu ukázat Albánii, Makedonii - aby taky potkal "Fajn lidi z jinýho Světa"... Aby jednou nebyl "Zblblo vystrašený z novin"... Kdo to tam znáte "Můžete mi poradit" nějaký trasy, místa...
Chtěl bych to víc offroad, spaní tam kde se dojede... tak jak to já prostě dělám Díky )
Upravil Jarda Dingo dne 26.05.2015 17:31
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
jak jsem ti psal. v cervnu odjizdim na 3 nedele do Albosky delat presne to co pises i s celou rodinkou. Tedy ne na motorce ale autem, spani uvnitr..atd...
Cestu jsem resil s Bebou (Filipem Weberem) (ma i pruvodce) a muzu ti poslat mou planovanou trasu (jeste neni uplne hotova).
Nebo az se vratim (cca kolem 6.7) dame kafe a budou cerstve informace....
Upravil dufino dne 26.05.2015 17:07
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Tak klasickou trasu do Thet objedeš v pohodě, autem bez problému do Valbone, v podstatě oni tam všude jezděj autama.. takže pokud se nepustíš do úplnejch kozích stezek, měl by jsi projet všechno.. myslím že v pohodě všude kde projede GS..
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
To je dobrá zpráva... něco jsem tam už projel no směr na Makedonii neznám... tam už jsem kamaráda tenkrát nedostal Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Zdar mám podobný plán s manželkou, synem(4 roky) a defikem...původně jsem chtěl jet Gruzii ale neměl jsem odvahu sám s rodinkou a víc než 3 týdny neurvu a to je prej na Gruzii s dítětem málo....proto trénink v Albánii uvidíme co se dá a co ne a možná za rok Gruzie plán máme taky 3 týdnyse startem 11.7. tak třeba se někde po cestě potkáme! Minimálně by mě zajímaly nějaké vaše "must see"...
TAKE IT EASY
Tak uz i ty Jardo?
Byl jsem v Albanii Hiluxem trikrat a s vyjimkou cesty, kterou jel Beba k Lurskym jezerum neni nic, co bychom neprojeli. Uzasna je cesta z Beratu smer Permet, to je jeste porad off, kde jsem ctyrku daval asi jednou. Nadherny jezdeni je nad Tiranou, sotoliny a stary rimsky cesty, co daj zabrat tlumicum. Bebu jsem potkal pred tydnem, byl tam ted taky s rodinkou, motal se nahore kolem Valbone, ale to uz je asfaltka, coz ovsem ty nadhere kolem nijak neubira. Kdybys nemel co delat pristi rok, hledam partaka s autem na cestu do Tajiku. Preci jen na takovou cestu jsou dve auta lepsi nez jedno.
Nevim, kudy chces jet, ale uchvatny sotoliny pro jizdu karou jsou v Bosne, tak kdybys ji projizdel, dej si nejakej cas. Pro me jedno z nejuzasnejsich jezdeni na Balkane, jak na motorce, tak autem.
Nevim, kudy chces jet, ale uchvatny sotoliny pro jizdu karou jsou v Bosne, tak kdybys ji projizdel, dej si nejakej cas. Pro me jedno z nejuzasnejsich jezdeni na Balkane, jak na motorce, tak autem.
Nemohl by jsi být s Bosnou konkrétnější ? Všichni Jardovi fandíme, ale mohlo by z toho taky něco kápnout
Neumím dát více fotek do jednoho příspěvku tak snad se Jardo nebudeš zlobit že ti tady dám několik fotek míst z Albanie které bych rád našel doufám že tam natrefíme na lidi co je znaj
Lukes přiložený následující obrázek:
Kluci tipy na zajímavá místa v Albanii se vždy hodí, ale
Níže zaslaná fota ...nevim nevim - minimálně ten poslední vodopád je pokud se nemýlím kousek vedle ( Yellowstone Park) :-))
BMW R1150 GS Adventure 2002
Nemohl by jsi být s Bosnou konkrétnější ? Všichni Jardovi fandíme, ale mohlo by z toho taky něco kápnout
No to bych rad, ale jezdim tam vetsinou nazdarbuh, pouze s mapou Reisse know How. Zkus to, uvidis, ze to bude dobry. Bosna neni tak velka a da se jezdit skoro vsude, pokud ti teda nevadej cedule s lebkama, oznacujici minovy pole podel cest.
Jak to vypada muzes mrknout tady, ale jet se podle toho asi neda...
https://vimeo.com/51776974
Kluci díky okouknu a hlavně budu referovat jak to jde s dětma na palubě - nová zkušenost dneska kafe s Honzou Dufkem a byl spokojenej Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...