Ahoj, vratilo se mi ukradene GSko a ten co mi to ukrad to rozvrtal. Davam to pomalu dokupy a uz se mi to povedlo natocit. Vymenil jsem olej a po nastartovani ho to na me vychrstlo skrze otevrene vicko na nadrzce a mimo jine je z noveho oleje citit hrozne benzin. Nevite cim by to mohlo byt? Napadly me pistni krouzky... predem diky za odpovedi.
Upravil krtkuvdort dne 21.07.2015 14:08
Este mohol byt ten zlodej taky dement, ze by nalial benzin do oleja vela ludi nenapadne, ze nadrz je pod sedlom . Kazdopadne gratulujem k nalezu motorky. Ako sa ti ju podarilo vypatrat?
Jojo, bylo to nakonec tím, že benzín nalil rovnou do oleje. Musel jsem to vypustit, nechat vyvětrat a znova jsem tam dal nový olej a dobré. Ono přecijen většina motorek má nádrž mezi nohama...
Jinak mi jí našla kriminálka z Hradce Králové u nějakýho týpka v garáži. Měl tam prý ještě jednu rozebranou mašinu a novýho Transportera.
krtkuvdort napsal:
Jojo, bylo to nakonec tím, že benzín nalil rovnou do oleje. Musel jsem to vypustit, nechat vyvětrat a znova jsem tam dal nový olej a dobré. Ono přecijen většina motorek má nádrž mezi nohama...
Jinak mi jí našla kriminálka z Hradce Králové u nějakýho týpka v garáži. Měl tam prý ještě jednu rozebranou mašinu a novýho Transportera.
To je vidět co to bylo za inteligenty, když natankují benzín do olejové nádobky!
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
k4lo napsal:
Odkiak ti ju ukradli, garaz ? Na slovensku policia iba pokutuje dneska dalsia aktulizacia zakonov pokuty za rychlost do 800 eur, co viac dodat.
No mel jsem ji ani ne 14dni a podruhy jsem ji parkoval pred barakem, jinak v garazi u znamyho.
Crazy23 napsal:
Taky gratulace, že se našla asi bych zabil prvního kolemjdoucího, kdybych nenašel fichtl na svém místě
Díky. Taky jsem lital kolem baraku jak zbesilej a hledal jsem, jestli ji nejakej blb neprenesl kousek dal, protoze jsem mel zamcenej kotouc i riditka... ale nalozil to pry do dodavky a frrr...