zetor napsal:
Já měl právě u Český spořitelny nějaký cestovní a stálo to 50kč na měsíc...
Když ono není cestovní pojištění jako cestovní pojištění...
Jestli to potřebuješ na GAPA tak dojdi do nejbližší pojišťovny a pojisti se na víkend. No a pak to pořádně nastuduj a pojisti se na zbytek roku.
My delame celorocni cestovni u KOOP Kolumbus, sporty atd. Ale mame tam vice smluv a bonusy, takze nas vychazi na nejakych 500kc rocne. Lyzovani Alpy, moto trebas i na Slovensko,pesi po horach. Nemusime furt resit novy a novy....
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj, řeším přes Wustenrot- jde on line a zaplatit kartou,takže platí ihned. Motorky nebudou asi nikde zmíněny zvlášť- je to motorové vozidlo. Pokud je používáno jako dopravní prostředek, není třeba zvláštní připojištění.... To by se týkalo pouze např. závodění atd.....Roční pojištění se vyplatí od pobytu nad 30 dní v roce za hranicemi +-
Drakulka napsal:
Ahoj, řeším přes Wustenrot- jde on line a zaplatit kartou,takže platí ihned. Motorky nebudou asi nikde zmíněny zvlášť- je to motorové vozidlo. Pokud je používáno jako dopravní prostředek, není třeba zvláštní připojištění.... To by se týkalo pouze např. závodění atd.....Roční pojištění se vyplatí od pobytu nad 30 dní v roce za hranicemi +-
Super. Díky za info. To jsem potřeboval vědět.
Já si radši zaplatím to roční, protože hranice mám kousek a radši se jedu projet do Alp... Navíc nechci před každou cestou třeba jen na den řešit pojištění atd.
řešíte cenu nebo kvalitní cestovní pojištění?
nechápu tu tahanici, kdo je pojištěný nejlevněji. Problém je limit na léčebné výlohy a repatriaci. Nebuďte naivní, že 3 nebo 5mil Kč je v pohodě.
já už se dlouhé roky pojišťuji u Allianz. Ta má snad jako jediná NEOMEZENÝ limit léčebných výloh a cena je v porovnání s tím, co tady uvádíte přijatelná ne-li srovnatelná.
... a jde to i online a zaplatit i kartou a taky platí hned
... a krom toho to ve světě není žádný noname, pobočky mají třeba i v Africe,
ale je to každého volba, jenom to prostě nechápu, že nikoho (nebo málokoho) nezajímá plnění, obzvláště, když jsme na motorkách tak zranitelní
3X napsal:
já už se dlouhé roky pojišťuji u Allianz. Ta má snad jako jediná NEOMEZENÝ limit léčebných výloh a cena je v porovnání s tím, co tady uvádíte přijatelná ne-li srovnatelná.
... a jde to i online a zaplatit i kartou a taky platí hned
... a krom toho to ve světě není žádný noname, pobočky mají třeba i v Africe,
ale je to každého volba, jenom to prostě nechápu, že nikoho (nebo málokoho) nezajímá plnění, obzvláště, když jsme na motorkách tak zranitelní
Pod to se můžu jedině podepsat. Roky jezdím na moto do ciziny s Allianz. Jsou dražší, ale to neomezené plnění pokud vím nemá NIKDO a právě na moto může být docela prospěšné. Sjednávám online.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
U KOOP jsem zkoumal plneni na zacatku, ale ted uz je to tak 3 roky a pravda, ze ani nevim co tam mam. V srpnu mi to konci, zkontorluji pripadnou nabidku u Allianz. Jen pro zajimavost, kolik konkretne u Allianz za tu rocni platite? On-line kalkulacka mi za Evropu nabizi nejakych 4800,-
Upravil milanosor dne 01.07.2015 06:55
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
U KOOP jsem zkoumal plneni na zacatku, ale ted uz je to tak 3 roky a pravda, ze ani nevim co tam mam. V srpnu mi to konci, zkontorluji pripadnou nabidku u Allianz. Jen pro zajimavost, kolik konkretne u Allianz za tu rocni platite? On-line kalkulacka mi za Evropu nabizi nejakych 4800,-
Sjednávám jen na délku pobytu v zahraničí.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.