Nechci zakládat nové vlákno a chci také poděkovat,a to Ivanovi (cechi) z Pitína za perfektně ,odborně a rychle vyměněné brzdové hadice,včetně vytažení zatrhlého šroubu - byl to prostě koncert. A umí i složitější věci ,myslím,že i ty nejsložitější. Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
Radek1150 napsal:
Nechci zakládat nové vlákno a chci také poděkovat,a to Ivanovi (cechi) z Pitína za perfektně ,odborně a rychle vyměněné brzdové hadice,včetně vytažení zatrhlého šroubu - byl to prostě koncert. A umí i složitější věci ,myslím,že i ty nejsložitější.
Taky uz jsem mel tu cest. Pretesneni vidlic na F650gs. Perfektni prace, jeste mi bezplatne vymenil moje nove gufera nahrady ktere tam moc nesly za jeho nove originaly. Ten ogara urcite umi....
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Radek1150 napsal:
Nechci zakládat nové vlákno a chci také poděkovat,a to Ivanovi (cechi) z Pitína za perfektně ,odborně a rychle vyměněné brzdové hadice,včetně vytažení zatrhlého šroubu - byl to prostě koncert. A umí i složitější věci ,myslím,že i ty nejsložitější.
Taky uz jsem mel tu cest. Pretesneni vidlic na F650gs. Perfektni prace, jeste mi bezplatne vymenil moje nove gufera nahrady ktere tam moc nesly za jeho nove originaly. Ten ogara urcite umi....
Za mě taky pochvala Ivanovi (cechi):
sháněl jsem kit pro repasi klapek - cechi nabídnul za férovou cenu - poslal poštou podle domluvy - přidal ještě šroub vhodný k demontáži původních futer - nabídnul pomoc po telefonu, pokud budu potřebovat.
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
Dosud nikdo nezalozil vlakno na zkusenosti se servisem Ivana Cecha "cechi" v Pitine. Abych ho nezakladal ja ;-), posilam podekovani touto cestou.
Ivane, diky moc, skvela prace! Vymena vstupni hridele a lozisek prevodovky a rozvodovky na R1200GS, preventivne pretesneno vse, vymena spojky. Vse kvalitne presne podle dohody a v domluvenych terminech. Bezvadna spoluprace!
Hele někde tady je ,,zkušenosti se servisy" a Ivana ti podepíšu, a nejen já.
No kouknul jsem, a opravdu Ivan nemá ,,chlívek"
Už má..http://www.bmwgs....d_id=29337 :-))))
Ať nezakládám nové téma,
chci poděkovat marovi (Marek Ondra) za pomoc, podporu a skvělý přístup s výběrem trasy na letošní trip. Ještě jednou díky Maro, Tom.
Ja bich chcel podekovat fsem kamaradom co se tu stavijou na kafe a taki panu bohu ze me kazdy rano probudi a taki likerce boskof za rum do kafe a jihlavance taki a moji soudruzce ze ma semnu trpjelivost jak mam poskozeny mozek s tema motorkama furt Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ja bich chcel podekovat fsem kamaradom co se tu stavijou na kafe a taki panu bohu ze me kazdy rano probudi a taki likerce boskof za rum do kafe a jihlavance taki a moji soudruzce ze ma semnu trpjelivost jak mam poskozeny mozek s tema motorkama furt
Ja bych rád podekoval Bohumilovi za vzorek rumu z likerky Božkov. Sedlo dorazilo. Mařa rum nepije, tak ho vypiju sám.
Když je hlad,je i husa dobrá.
A ja dekuju panu Mrazu ze me odnauci chlastat slivovicu protoze uz za par let zadna nebude.R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
Bohumil napsal:
Ja bich chcel podekovat fsem kamaradom co se tu stavijou na kafe a taki panu bohu ze me kazdy rano probudi a taki likerce boskof za rum do kafe a jihlavance taki a moji soudruzce ze ma semnu trpjelivost jak mam poskozeny mozek s tema motorkama furt
...Vesnicko ma strediskova... 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2