Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Appka do mobilu - anketka
wenca
Přidané 07.08.2015 15:52

Registrace: 16.04.15
Zdar vsichni,
delame s kamosem na jedny appce a potrebovali bychom zpetnou vazbu. Byl by nekdo ochotny zaplatit najaky poplatek za stazeni appky, ktera umozni to, ze si vyfotim libovolnou automapu nebo atlas a appka bude v realnem case ukazovat na displey vasi poluhu na te vyfocene mapce? Dale by bylo samozrejme mozno planovat cesty, body zajmu atd... V podstate nemusite cumet na tankvak na mapu, protoze ta se vam prehrava na mobilu i s polohou.

vojta
Přidané 07.08.2015 16:09

Registrace: 10.04.11
To chci! A jsem ochoten zaplatit. Ale nejde mi od hlavy jak chces vyfocenou mapu svazat s GPS, staci mala chyba a bude to dost nepresny...

No ale to je vase vec a vase obchodni tajemstvi Smile Jestli to ovsem dotahnete ke zadarnemu konci, myslim, ze to bude pecka.
jel jsem kolem koule
www.jedemkolem.cz

www.nomadist.cz
Paul
Přidané 07.08.2015 16:33

Registrace: 04.03.11
"Nějaký poplatek" je dost zavádějící, ale pokud by to fungovalo a cena byla v rozumném měřítku neváhal bych.

TomasTT
Přidané 07.08.2015 16:40

Registrace: 15.03.07
Pochopitelně že by to bylo zajímavé.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
bluesbery
Přidané 07.08.2015 21:12

Registrace: 01.06.08
Kde najdu odkaz na apku ?

www.temax.cz
x552
Přidané 07.08.2015 23:04

Registrace: 02.09.13
Jen dotaz - jakým způsobem by se tam kalibrovala pozice, měřítko a orientace mapy?

mara
Přidané 08.08.2015 11:31

Registrace: 05.03.08
Pokud by jste něco takového vyvinuli, byl by zájem určitě veliký.
Otázka je, za kolik by ta aplikace byla s ohledem na to, že v současnosti existuje spousta free mapových podkladů jak do GPS tak do mobilu.

Navíc si myslím, že za slunečného počasí na motorce, je čtení mapy za jízdy z mobilu téměř vyloučené, takže ta výhoda, kdy ráno vyfotím papírovou mapu a pak podle ní jedu „jako s Garminem“ odpadá.

Mařa & BMW R 1150 GS Adventure
http://marags.raj...
http://www.youtub...marekondra

schrek
Přidané 08.08.2015 13:55

Registrace: 24.08.10
Pokud bude fungovat bylo by to luxus a platba by nemusela byt mala Smile
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
wenca
Přidané 09.08.2015 20:05

Vojta: to mas pravdu, ale podle soucasnych testu to funguje, takze nemusis mit strach

Paul: Rozumny poplatek jsem napsal proto, protoze ani my jeste nevime kolik za to. Bude to hrozne hodi prace tak aby se to nejak rentovalo

TomasTT: Dik, mluvili jsme o TT s kolegou jako o testovacim tymu betaverze, pac toho najezdite nejvic, zalezi na dohode, zatim je cas abych nepredjimal

Bluesbery: Nikde Smile

PetrL: V podstate je rozhrani zatim nastaveno tak, ze vyfotim treba pruvodce mestem, kliknu kde jsem a jeste jeden nebo dva parametry a jede to

Mara: Pravdu mas, ono tohle nebude navigace v pravym slova smyslu, nebude ti ukazovat kam mas jet, ale je to nahrada za papirovou mapu. Vyfotis si ji, rucne si muzes obkreslit silnice jako na papire a to pak vidis v realnym case. SLunecny pocasi je na pikacu to je jasny, my to resime softwarove, coz funguje dost, ale je jasny ze je to porad jenom mobil v nejakym obalu. to holt nevyresime.

Schrek: Diky

Diky kluci za reakce, moc si toho vazime!

parukar
Přidané 09.08.2015 21:40

Registrace: 17.04.12
Podle mě je to zajímavé možná v extrémních oblastech, z pohledu mapových podkladu. A tam budou pochopitelně kulhat i ty papírové.
Ješte se mi nestalo za ty roky co používám off line mapy Citymaps2go ze bych měl problém, který by tenhle nápad vyřešil.
Ale je pravda, ze se držím spíše ve víceméně civilizovaném světe.

wenca
Přidané 09.08.2015 22:09

Parukar napsal:
Podle mě je to zajímavé možná v extrémních oblastech, z pohledu mapových podkladu. A tam budou pochopitelně kulhat i ty papírové.
Ješte se mi nestalo za ty roky co používám off line mapy Citymaps2go ze bych měl problém, který by tenhle nápad vyřešil.
Ale je pravda, ze se držím spíše ve víceméně civilizovaném světe.

Mas pravdu, urcite to je appka pro omezeny okruh lidi a to je prave duvod tohoto vlakna, jestli ma cenu do toho ten cas vrazet. Ja osobne pouzivam asi 4 mapove podklady a mnohokrat se mi stalo (hlavne na balkanu) ze podklad proste nebyl. Letosni Albanie byla v tomhle ohledu triskni Grin Myslim, ze asi spousta lidi jako ja ma na tankvaku papirovou mapu s nakreslenou cestou. Ja jezdim tak, ze mam navi a k tomu i mapu. tohle je obdoba, akorat krapet sofostikovanejsi. Ono kdyz jedes kilo a pri tom studujes mapu, tak to neni moc echt Grin Ale chapu, ze pro spustu lidi to je zbytecnost. To je jasny. Na druhou stranu kdyz vyfasujes pruvodce mestem v infocentru tak to ma daleko podrobnejsi info nez vsechny mapovy podklady dohromady.

LukyGs
Přidané 09.08.2015 22:14

Registrace: 25.08.11
Nechci bejt rejpal, ale tohle v podobě co píšeš opravdu využije jen pár lidí a docela pak budou chtít za své peníze 100% funkční apku. Tím pádem to pro vás může být i pěknej bič
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
wenca
Přidané 09.08.2015 22:19

LukyGs napsal:
Nechci bejt rejpal, ale tohle v podobě co píšeš opravdu využije jen pár lidí a docela pak budou chtít za své peníze 100% funkční apku. Tím pádem to pro vás může být i pěknej bič

Klidne bud rejpal, od toho to tu jeSmile diky za nazor

Kubrt
Přidané 09.08.2015 22:51

Registrace: 24.09.07
LukyGs napsal:

Proc by to mel byt bic?? Zaplati to a vyuzije jen ten, kdo bude chtit, ne?
Alespon to nebude stahovat kazdej vorech, kterej ma do prdele diru Smile

Myslim ze tahle aplikace si svuj okruh lidi najde...
Upravil Kubrt dne 09.08.2015 22:57
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

LukyGs
Přidané 09.08.2015 23:04

Registrace: 25.08.11
Kubrt napsal:
LukyGs napsal:

Proc by to mel byt bic?? Zaplati to a vyuzije jen ten, kdo bude chtit, ne?
Alespon to nebude stahovat a platit kazdej vorech, kterej ma do prdele diru Smile

Myslim ze tahle aplikace si svuj okruh lidi najde...

Jo okruh určitě. Bič to je v tom smyslu, že když někdo něco zaplatí,tak očekává lehkou obsluhu a bezchybnou funkčnost. Navíc se nad tím zamysli a ti co to dělají,vyvíjejí by byli rádi,kdyby se jim to zaplatilo a i něco vydělalo. Tudíž by byli rádi,aby si to koupil i ten ořech co má do prdele díru Smile
Pro mě to přestalo být zajímavé v momentě,kdy to nenaviguje, ale pouze ukazuje polohu v mapě a taky při nutnosti zadávat polohu. Osobně mám radši jen jeden přístroj a v GPS mě vyhovuje a směr mě ukáže taky i když nebudu zrovna na cestě. Obdobných programů je pak víc a většina jich dokáže navigovat jako například Offroad navi, nebo Oziexplorer. Samozřejmě je dobře za každou dobrou apku,ale otázkou je, to na co se ptal wenca. Zda si to někdo koupí, aby se jim to zaplatilo.
Tímto samo držím palce a pevně věřím,že se to podaří dovést až do zdárného konce. Wink
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 106
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.19 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI