Najsamprv VW a teraz udajne aj BMW, na nete sa bežia famy ktoré aj davaju zmysel, udajne je to vystraha pre vzdorujuce nemecko v otazke Syrii a Ruska lebo sa úplne nechcu podvoliť diktátu(odporučaniam) spoza velkej mlaky, či už je to tak alebo tak ale nahodne to určite nebude? http://www.aktual...n=HP-new2#
Upravil JRM66 dne 24.09.2015 17:04
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
A není to úplně jedno? Auto mám VW, motorku BMW a jejich emise jsou mi upřímně úplně ukradený, je to ta poslední položka na kterou se dívám. Možná to pro ně bude znamenat nějakou pokutu, ale to je tak všechno, lidi jejich auta nakupovat nepřestanou. Řešit jestli je někdo naprášil kvůli výše zmíněným důvodům mi přijde bezpředmětný. Zaprvé státu to skoro neuškodí, jelikož za a) nejsou to státní podniky a za b ) pochybuju, že to bude mít reálnej dopad na prodeje. No a za c) mi to přijde hodně blízko konspiračním teoriím typu "dvojčata si američani sestřelili sami". Kravina.
Pro běžnýho uživatele to nic neznamená a beztak v tom jedou všichni , nechává mě to uplně chladným. Zajímavý stanovisko k tomu má mercedes- řekl že nafta je moc drahá a že na to serou a budou se radši věnovat elektrice. A třeba celý EU a USA dojde že zbytečně dusej sami sebel ale to by nejdříve musel vyhrát zdravej rozum nad byrokratem.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jedine, co to prineslo je zisk tomu, kdo vcera nakoupil akcie VW, ktere klesly o vic jak 30%. Za mesic je proda a bude mit vydelano. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Já v tom zas až tak velký podvod nevidím. Jen motory nastavili tak, aby při předem daném režimu měli nízké emise. Spotřeba se taky nedává reálná, tedy aspoň ne u nás... Jen se snažili splnit nesmyslné limity. A jak to udělat nejlíp než to přizpůsobit danému měření.
Hlavně proč řešit auta když by stačilo vyřešit tohle: http://www.autore...ionu-aut_6 globální oteplování je prostě nejgeniálnější marketingovej tah tohoto tisíciletí.
Podle mě to je podvod jako prase..a ta pokuta jim právem náleží Jo a taky je dobrý, jak český importér VW tvrdí, že zákazníky nijak nepoškodili...to je na ránu
Oni je totiž rovnou podvedli, když deklarovali vlastnosti, které to auto nemá
Jo a denně jsem na cestách, a denně potkávám blbečky s auty, které kouří jako naložená Tatra..docela mě to se.re ..dýchat karciogeny kvůli někjakých kre.ténů..tak asi tak.
Upravil tomtom dne 24.09.2015 21:24
tomtom napsal:
Podle mě to je podvod jako prase..a ta pokuta jim právem náleží Jo a taky je dobrý, jak český importér VW tvrdí, že zákazníky nijak nepoškodili...to je na ránu
Oni je totiž rovnou podvedli, když deklarovali vlastnosti, které to auto nemá
Jo a denně jsem na cestách, a denně potkávám blbečky s auty, které kouří jako naložená Tatra..docela mě to se.re ..dýchat karciogeny kvůli někjakých kre.ténů..tak asi tak.
Ale ono to auto ty vlastnosti má, ale jen při určitých podmínkách
Hrabe_X napsal:
Jedine, co to prineslo je zisk tomu, kdo vcera nakoupil akcie VW, ktere klesly o vic jak 30%. Za mesic je proda a bude mit vydelano.
Není to jediné..na druhé straně je ztráta těch co ty akcie mají nebo měli
A kupovat můžeš i zítra ..teda pokud věříš tomu, že na tom vyděláš
Upravil tomtom dne 24.09.2015 21:39
To len za predpokladu že ich niekto predal, ak nie tak sa nič nedeje a pokiaľ ano tak kupca na to už čakal a bol pripraveny!... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.