Kamarádi a přátelé dobrého jídla,dívejte se dneska na primu 21.30 na Zdendu,který navštívil Poděbrady,kde místíní milionář p.Kotas jel na motorce na 4 dny do francie,tam si dal bagety a po návratu si otevřel Grand restaurant p.Septima je to vrchol arogance a neúcty k zákazníkům,dívejte se stojí to za to.
Bob napsal:
Kamarádi a přátelé dobrého jídla,dívejte se dneska na primu 21.30 na Zdendu,který navštívil Poděbrady,kde místíní milionář p.Kotas jel na motorce na 4 dny do francie,tam si dal bagety a po návratu si otevřel Grand restaurant p.Septima je to vrchol arogance a neúcty k zákazníkům,dívejte se stojí to za to.
Ja se na to nemuzu divat-prepinam. Jak si takove h....o muze otevrit restauraci?V takovem odvetvi by mela byt na prvnim miste pokora a ne co tam predvadi ten sebemilenec
Upravil Airspeed dne 08.10.2015 22:22
škoda musím říct, že konec poměrně dobrej. Ale to co ten člověk předváděl od začátku byl opravdu masakr. Tohle si dovolit říct do televize. By mě zajímalo jak reagovali místní po shlédnutí toho dílu to musí bejt vážně zábava koukat na to jak si je pán hezky škatulkuje moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
škoda musím říct, že konec poměrně dobrej. Ale to co ten člověk předváděl od začátku byl opravdu masakr. Tohle si dovolit říct do televize. By mě zajímalo jak reagovali místní po shlédnutí toho dílu to musí bejt vážně zábava koukat na to jak si je pán hezky škatulkuje
Já jen viděl to, jak jim říká, jeďte do Itálie, tam Vám dám tip na krásnou restauraci... on jen řekl JO! Gastro výlet! a to mi stačilo Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
škoda musím říct, že konec poměrně dobrej. Ale to co ten člověk předváděl od začátku byl opravdu masakr. Tohle si dovolit říct do televize. By mě zajímalo jak reagovali místní po shlédnutí toho dílu to musí bejt vážně zábava koukat na to jak si je pán hezky škatulkuje
Já jen viděl to, jak jim říká, jeďte do Itálie, tam Vám dám tip na krásnou restauraci... on jen řekl JO! Gastro výlet! a to mi stačilo
Takze panove...krome toho, ze se choval hlavne ze zacatku jako dement... a prohodil par slov takovych, ze po odvysilani si myslim dost zakazniku odradi, jenze.
Clovek, kterej ma zbytecnych 20 mega travi kazdej den ve svoji hospode v kuchyni a vaří!
Klobouk dolu. Z 95% je Ano Sefe o tom, ze majitel prodelava, nevi proc a dokonce ani funkci provozniho neni schopen zastat sam, bo vi kulovy o kuchyni, pinglovani atd.
Takze za me klobouk dolu prave za tenhle pristup.
U Štěpána je to už taky pěkně na dvě věci a bylo to tam na pytel už když jim odvysílali pořad....byl jsem tam několikrát a sotva dojíš už Tě lifrujou do pryč,protože tam stojí další co čekají na kus krávy,která pochází stejně buhíí odkud - v tomhle počtu udělaných steaků....
no já teda čuměl, že je někdo tak dementní a v televizi mluví tak jak on. Když jsem se mu teď díval na jídelák, tak má jako stálou nabídku parek v rohlíku, langoše atd. Takže jídlo pro nóbl a V.I.P. společnost jak zamýšlel :-DDD
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Ja jsem cekal teda prisernej provar, ale bylo to celkem v pohode. Podle me se chtel manik jen zviditelnit. Na jeho viste bych se vysral na nejakyho Septima a udelal Steak a burger house. Tomu ten manik rozumel bravurne hned z kraje. To, ze se ze zacatku choval a rikal veci jaky rikal, to jsem si vysvetlil tak, ze pan je proste obohacenej buran! Ale podnik si myslim vede dobre, a hlavne maka a ne, ze cumi od stolu pres kaficko na zamestnance a buzeruje je.
Nejvetsi pruser byl ten pomatenej pravdolaskar, toho bych vzal tou nejvetsi panvickou po gebeni! Boze, takovy magori u nas jeste existujou? Co to bylo? Vrazi z Wallstreetu naruby? Ty vole!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
VojtechPolicky napsal:
To U Štěpána .. to vypadá fakt na dobrý výlet
Bejvavalo kamarade bejvavalo!!!!
a co se stalo?
Tady mas info co sme psal o prazdninach.
Tak asi abych začal od začátku. Restauraci U Štěpána znám již hodně let. Znám ji před natáčením ANO Šéfe, cca do roku po natáčení a poslední návštěva proběhla před pár dny. Na začátku to byla obyčejná restaurace s příjemným prostředím a normálním jídlem velice milou obsluhou (Štěpán a jeho žena) a příjemným prostředím. Po natáčení pořadu ANO Šéfe, se restaurace vyšvihla do úrovně kvalitnějších podniků s výborným a kvalitním jídlem, rychlou a příjemnou obsluhou, bohužel Štěpán ani jeho ženu už jsem již neviděl, ale kvalitní personál je velice dobře nahradil. Díky reklamně z pořadu ANO Šéfe bylo již nutné udělat rezervaci stolu dlouho dopředu, když jsme přijeli stáli před restaurací doslova fronty, byl to srpen uprostřed týdne kolem 14:00. Jídlo bylo luxusní a tomu odpovídala i cena, kterou jsem vůbec neřešil. Ať jsem si dal silný hovězí vývar, paštiku, tatarák, steak z pupku, žebra nebo borůvkový koláč vše bylo luxusní, ochutnal jsem tam toho hodně, a vše na jedničku. Stejně dobře se měli kamarádi, (polévky, steaky, rybu i jehněčí) odjížděli jsme asi po dvou hodinách s výborným gastronomickým zážitkem. A tím pro mě i kamarády kvalitní restaurace U Štěpána asi skončila, jelikož z poslední návštěvy několik dní nazpátek máme dosti smíšené pocity, jak já tak kamarádi a jsou to stejní jak při předposlední návštěvě. Co se týká vnitřního prostředí, to zůstalo stejné, čisté upravené prostě standart, sice sem čekal nějaké lepší venkovní úpravy, ale to bych asi chtěl již moc ( vedle parkoviště stavební sut , železné roxory a pomuchlané železné pásoviny atd.) Jediné co nám trochu vadilo, v určitých částech restaurace byla dosti tma a zrovna nad naším stolem. Co se týká obsluhy tak ta byla odměřená a na dotaz co mají dnes na nabídku, moc nereagoval a řekl, že všechno je dobré a podal jídelní lístky. Později jsme se dozvěděli, že mají i denní nabídku, o které se nám obsluha vůbec nezmínila. Překvapila mě i změna jídelního lístku, ale proč ne, změna je někdy potřeba, jinak změny se dostalo i cenám a o směrem nahoru od posledni navstevy. Co mě mrzí tak, že z jídelního lístku vypadla silná hovězí polévka a místo ní je tam smetanový krém z dýně. Takže polévku jsem vynechal a standardně si objednal paštiku, steak z pupku a žebra. Paštika dobrá jen kdyby ji nedonesli zasypanou pórkem. Jako předkrm jsme si dali na ochutnávku tataráček z hovězí svíčkové, no nejsem extra znalec, ale tohle byl mix svíčkové a jiného masa, ale díky ostatním ingrediencím to celkem ušlo. A pak to nastalo, ač se nás obsluha profesionálně ptala, jak steaky chceme upravit tak se kuchař trefil ze sedmi porci pouze čtyřem (všichni jsme chtěli médium) nehledě na to, že maso bylo zasypáno velkou vrstvou hrubozrnné soli. Když jsme provedli reklamaci úpravy masa, bylo nám sděleno, že to vyřídí kuchaři, ale prý je nás hodně najednou a ně vždy se to podaří všem tak udělat jak chtějí a to bylo vše. U mě to trochu zachránily žebra, ale opět byly to dost slané. Co mě dále zarazilo, když kolegové dopil pivo tak poprosil o další 3 a obsluha donesla rovnou 4 se slovy, že už mám i já dopito tak ať nemusím jit dvakrát, přitom já už pivo nechtěl a obsluha se chovala jak v hospodské nálevně na kraji města. Osobně si myslím a bylo to i poznat, že maso již nepochází jen z vlastního chovu jak tomu bylo v předešlých dvou návštěvách , někde jsme na to posléze i narazil, myslím, že na www stránkách. Shrnuto a podtrženo na to, že jsme tam v 7 lidech nechali bez mála 6700,- je tato restaurace pro nás už pasé, mrzí mě to, jelikož to byla opravdu luxusní restaurace a za dobré jídlo si rádi zaplatíme, ale s cenou by mela jít ruku v ruce i kvalita nejen jidla, ale i obsluhy.
Upravil schrek dne 09.10.2015 08:27
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
chlape sledoval jsem to a i to, ze pani Jana mela "udajnou" mrtvici (tohle zpochybnovat nebudu, ale proplezl jsem dost diskuznich for a recenzi na netu) a nevarila, ted uz pry tam zas je, ale ti dva to podle recenzi vedou hrozne, jedine co je opravdu drzi je ta pani Jana co luxusne vari
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
BURE napsal:
Ja jsem cekal teda prisernej provar, ale bylo to celkem v pohode. Podle me se chtel manik jen zviditelnit. Na jeho viste bych se vysral na nejakyho Septima a udelal Steak a burger house. Tomu ten manik rozumel bravurne hned z kraje. To, ze se ze zacatku choval a rikal veci jaky rikal, to jsem si vysvetlil tak, ze pan je proste obohacenej buran! Ale podnik si myslim vede dobre, a hlavne maka a ne, ze cumi od stolu pres kaficko na zamestnance a buzeruje je.
Nejvetsi pruser byl ten pomatenej pravdolaskar, toho bych vzal tou nejvetsi panvickou po gebeni! Boze, takovy magori u nas jeste existujou? Co to bylo? Vrazi z Wallstreetu naruby? Ty vole!