Ahoj, uvažuji nad nákupem Camlebacku. Bohatě mi postačuje 2L Camelbak Watermaster. Cena je krásných 1400kč. 3litry jsou asi lepší, ale raději čerstvou vodu doplním dvakrát než jednou a a pak vylévat zbytek.
A pak, každá petka s čistou vodou je 2 litrová... takže zbytečně nemusíte načínat druhou napůl. Také je to lehčí.
Při objednání víc kusů by šlo vyjednat i slevu - to jest +-10 lidí, zatím jsme dva... kdo další by chtěl?l
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Já to chci opravdu primárně na vodu. Pokud tam bude kapsička na třeba lékárnu atp tak ok. Zbytek je už zbytečné. Off road nejezdím. - nemám lehkou motorku. Nahradní díly mám v moto. Chci aby ten batoh byl lehký sám o sobě. Nechci aby mne bolely záda z toho. Díky ale i tak za názory. Chci také velké plníci hrdlo.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Pokud muzu poradit resp. rict svuj nazor, tak co se tyce plneni, je nejlepsi otevreny pytel. Jak ma ten z Decathlonu na odkazu vyse. Uz jen kvuli cisteni... Pokud chce nekdo sebou na zadech tahat cisternu, je to jeho problem. Osobne si myslim, ze 2l je na cestovani a vyjizdky ideal. Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Vojto, nemusis mit strach, ze ten batoh pres motobundu ucitis. Ja o nem ani nevim.
Letos jsem mel camela poprve na dovo a je to skvele. Cucal jsem po jednom nebo dvou hltech a nemusel skoro zastavovat na chcani. To bez nej jsem zastavil, nalil do sebe pul litru a za par minut zastavit na curpauzu. A tak furt dokola. Za me je to super vec a kapsicka na tel a penezenku se hodi i na cestovani. Normalne vozim tel i penezenku v motobunde, ale kdyz se jdu projit treba po horach nebo po meste, necham bundu na moto, hodim do vaku klice, penezenku a tel a pohodlne se jdu projit a vodu mam s sebou.
Splněný sen moje 1100GS
Camelbak zásadně z Armyshopu, pokud ti tedy nevadí kamufláž. I s novým vnitřkem tě vyjde na polovinu.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Je to prosté... Nevymejšlejte vymyšlené a nerejte se v tom co funguje...
1.) máš kapsu na zádech bundy? A batoh nenosíš? Kup si tam Vak dle vlastních potřeb... http://www.haniba...=0&e=1
2.) Potřebuješ i trochu místa na věci? Pořiď si DOBREJ malej batůžek nebo normální 1 - 1 1/2 Denní. Dnes už má každý slušný výrobce místo v takovém batůžku i na vak 2-3l. a opět Kup do toho Vak..... http://www.haniba...=0&e=1
Jen POZOR !!!!
Jak si na tohle zvykneš tak se zpět k flaškám vrací hodně těžko... Spíš vůbec-))
Yop a pokud ti jde o vzhled... a aby to nějak vypadalo.. Tak si HEREČKA -)))
A že jich tenhle vejkend jezdilo....
Wan-Chuan
KRLESS!!!
Dodatek, aby se nějak pochopil kontext...
Z praxe začínám mít větší náklonost k Vakům které mají HORNÍ plnění a NE jen přes víčko. Je to mnohem snadnější pro čištění. Občas se holt stane, že tam nalejete co nemáte nebo zapomenete...
Proto jsem víc nakloněn tomu, že si uživatel pořídí Batoh/bundu s kapsou/jakejkoliv jinej nosič A DO něj vak dle vlastních potřeb.
Upravil WanChuan dne 02.11.2015 09:52
Pro mě má camelback pro vícedenní použití tu nevýhodu, že se musí čistit a když se nenechá přes noc vyschnout tak může zasmrádnout a proto mi jako lepší řešení přijde toto: http://www.hudy.c...73033.html
V Decathlonu se to nechá koupit ještě a cca 100.- laciněji.
u tohodle je ale nekolik nevyhod, flaska se ti nescvrkne jak vak, takze se tam musi nekudma dostat vzduch, kdyz uz tam je, tak se ti tekutina vevnitr pohybuje a obcas si nasajes naprazdno. Ja jsem byl zvyklej davat do camelbacku jen vodu a nikdy to nebylo spinavy nebo smradlavy. Musi se to holt jednou za cas proplachnout nebo vycistit. No a jelikoz me stve mit cokoliv na spocenych zadech, tak radej vzdy nekam na masinu hodim PETku a je vyreseno.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Několik let používám tenhle http://www.army-s.../2705.html a funguje výborně.Akorát jsem si poškodil ventil (nechtíc na něj stoupl,ale je opraveno,takže funguje) Nic se nepárá,netrhá,vše těsní.Předtím jsem používal výrobky určené přímo pro moto a to byla jednolitá řada reklamací a problémů s těsností...
Materiál: Cordura Nylon (Izolovaný obal) 3L Antimikrobitický měchýř "Source"
Nastavitelné ramení popruhy
Nastavitelný bederní pás
Komponent systému ILBE
Zapínání na zip
Boční kapsa na zip
Vyrobeno v USA
Originál U.S.M.C.
WanChuan: oni tam maji totiz spatne popisek u te ceny !!!! pisou tam BEZ VAKU
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jinak ja uz nekolik let pouzivam USA armadni camel od vysadkovych jednotek, sem byl na vyprodeji noveho zbozi ne pouziteho a kluci tam meli mozna chybne cenu jelikoz stal 200,- kdyz sme tam posial kolegu uz tam bylo 2000,-, je izolovanej a vlezou se tam 2-3 litry pole toho ajk moc to chci mit nafoukle, vzdy tam davam jen vodu a jeste sme to nemenil, diky super odstineni je ta voda kdyz ji tam dam ledovou po celej den chladna a davam si tam do kapsy i cokoladu, aby se nerozpustila
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček