Ahoj, plánujete zítra z Třebíče a okolí nějaký polet?
Rád bych někam ještě letos se podíval.. díval jsem se a má být hezky hlavně v oblasti jihomoravského kraje...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tý jo Tondo, to je opravdu dost na ostro pro mě... užijte si to. Teda jestli to bylo bráno jako nabídka Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak dnes parádní projížďka.. sice ke konci už zíííma ale super
kafčo u Joea. Díky chlape! no pak už jen pro vínečko na Pálavu a domů.. suma sumárum 200 km Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Tý jo Tondo, to je opravdu dost na ostro pro mě... užijte si to. Teda jestli to bylo bráno jako nabídka
Jo, bylo to myšleno jako nabídka. Včera jsme byli s Držákem a Siggim a našima "drahýma polovičkama" na Svatomartinské huse v hotelu Kraví Hora v Bořeticích, a trochu jsme dýl poseděli nad vínem. Dopoledne jsem dospávali, a pak Držáka napadlo, že se pojedeme projet - takže to bylo docela narychlo. Jeli jsme do Rakouska - okolo Falkensteinu, pak do Břeclavi za Siggim na kafe a ještě do Mistřína k Bohumilovi - tam měli hody, tak jsme jim snědli nějaké zákusky a frčeli jsme domů - nějakých 250km.
Bylo pěkně. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
VojtechPolicky napsal:
Tý jo Tondo, to je opravdu dost na ostro pro mě... užijte si to. Teda jestli to bylo bráno jako nabídka
Jo, bylo to myšleno jako nabídka. Včera jsme byli s Držákem a Siggim a našima "drahýma polovičkama" na Svatomartinské huse v hotelu Kraví Hora v Bořeticích, a trochu jsme dýl poseděli nad vínem. Dopoledne jsem dospávali, a pak Držáka napadlo, že se pojedeme projet - takže to bylo docela narychlo. Jeli jsme do Rakouska - okolo Falkensteinu, pak do Břeclavi za Siggim na kafe a ještě do Mistřína k Bohumilovi - tam měli hody, tak jsme jim snědli nějaké zákusky a frčeli jsme domů - nějakých 250km.
Bylo pěkně.
Moc hezký tak třeba v Pondělí si to vynahradím Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...